The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράιτον εναντίον Στόουκ Σίτι

Brighton-StokeCity-20.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου του 2017 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στον τελικό αγώνα του 12ου  γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στα στάδιο «Amex» θα συναντηθούν Μπράιτον και Στόουκ Σίτι.

Δεδομένου ότι η Μπράιτον παραμένει ο «πρωτάρης» της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, τα τρέχοντα αποτελέσματα μετά από 11 αγώνες από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν απροσδόκητα υψηλά. Επιπλέον, η Μπράιτον τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση, και μετά την ήττα από την Άρσεναλ 2:0 την 1η Οκτωβρίου ακόμα, έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας με την Έβερτον και Σαουθάμπτον 1:1, καθώς νίκησε την Γουέστ Χαμ 0:3 και 0:1 την Σουόνσι. Τώρα η Μπράιτον με 15 βαθμούς στο τουρνουά βρίσκεται στην 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Με τη σειρά της η Στόουκ, που ανεβοκατεβαίνει, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μεσαία ομάδα στο πρωτάθλημα, η οποία, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει πολλές πιθανότητες να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Στην απόσταση εκκίνησης οι «αγγειοπλάστες» απέτυχαν σε μεγάλο βαθμό, όπου χάθηκαν 5 από τους 11 αγώνες. Στους υπόλοιπους αγώνες ο Στόουκ Σίτι σημείωσε 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ιδιαίτερα άτυχη είναι η Στόουκ εκτός έδρας, όπου στους πέντε αγώνες το μόνο που κατάφερε να κερδίσει 4 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Όλα προσωπικά ματς μεταξύ των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του κάτω πρωταθλήματος της Αγγλίας, κι γι’ αυτό το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα είδος ντεμπούτο. Η Μπράιτον στην έδρας της σε αυτό το πρωτάθλημα έχει χάσει μέχρι στιγμής μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Στόουκ Σίτι, με τη σειρά της, με όλο το αβέβαιο παιχνίδι της, είναι απίθανο ότι θα μπορέσει να πάρει τη νίκη από την Μπράιτον, ακόμα και παρά την εμπειρία της. Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος 0 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *