The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράγκα εναντίον Χόφενχαϊμ

Braga-Hoffenheim-23.11

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δημοτικό Στάδιο της Μπράγκα

Στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στις 10:05 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μπράγκα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κατά της Χόφενχαϊμ, στο πλαίσιο του 5ου γύρου της φάσης των ομίλων του ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο η Μπράγκα στο Κύπελλο της Πορτογαλίας έχασε από τη Ρίο Άβε 1:0, σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα των «κανονιέρηδων» είναι παραδοσιακά υψηλά. Έτσι, στο πρωτάθλημα μετά από 11 γύρους η Μπράγκα κατέγραψε στο λογαριασμό της 22 βαθμούς με διαφορά γκολ 19:11 και καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Επιπλέον, η Μπράγκα είχε καλές επιδόσεις και στα προηγούμενα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου νίκησε τη Χοφενχάιμ 1:2, Μπασάκσεχιρ 2:1, και νικήθηκε από τη Λουντογκόρετς 0:2, καθώς και έπαιξε μαζί της ισοπαλία εκτός έδρας 1:1.

Ενώ η Χόφενχαϊμ σε αυτή τη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη έχει πολύ περισσότερα λάθη. Στην τελευταία περιοδεία στις 18 Νοεμβρίου οι «μπλε-άσπροι» ως εκ θαύματος ξέφυγαν από την ήττα από την Άιντραχτ Φ, σκοράροντας ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό – 1:1. Τώρα η Χόφενχαϊμ με 20 βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη. Πολύ περισσότερα αναμένονταν από την Χόφενχαϊμ και στην ευρωπαϊκή σκηνή. Έτσι, κατά τα προηγούμενα παιχνίδια στον όμιλο C η ενδεκάδα του Νάγκελσμαν έχασε από την Μπράγκα 1:2, Λουντογκόρετς, καθώς και νίκησε την Μπασάκσεχιρ 3:1 και μαζί της έπαιξε ισοπαλία 1:1 στην Τουρκία.

Πρόβλεψη

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ αυτών των ομάδων η Χόφενχαϊμ είχε ένα συντριπτικό χάντικαπ και μάλιστα πρώτη βγήκε μπροστά, ωστόσο στο τέλος έχασε 1:2. Η Μπράγκα στον επερχόμενο αγώνα δεν έρχεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και στους Γερμανούς δεν είναι όλα εντάξει με τους βασικούς παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ για την γηπεδούχο (0,5) με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *