The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – ΡΜ Λειψίας

BorussiaDortmund-RBLeipzig-04.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Ο κεντρικός αγώνας του 19ου γύρου στην Μπουντεσλίγκα θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ, όπου η τοπική Μπορούσια θα φιλοξενεί τη ΡΜ Λειψίας. Οι μελλοντικοί ανταγωνιστές είναι αντίπαλοι στον αγώνα για τη θέση στη ζώνη του Champions League, οπότε ο αγώνας αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, και ο ενθουσιασμός γύρω από αυτό είναι πολύ μεγάλος. Στρατηγικά, η ΡΜ Λειψίας στο Ντόρτμουντ μπορεί να αρκεστεί και με την ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα του Hazenhyuttl πηγαίνει στην Δυτική Γερμανία για να κερδίσει.

Η Μπορούσια με τον Aubameyang

Επιτέλους ο Tuhel μπορεί να βγάλει την κύρια σύνθεσή του για τον αγώνα. ο Aubameyang εδώ και πολύ καιρό έχει επιστρέψει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έπαιξε για λίγο με τη Μάιντς, αλλά η φόρμα του δεν ήταν η καλύτερη. Κατά την τελευταία εβδομάδα ο Αφρικανός κατάφερε να ξεκουραστεί και να αποκτήσει τη δύναμη, έτσι ώστε μπορούμε να περιμένουμε από τον ίδιο και την ομάδα του το Σάββατο το βράδυ την υψηλή ποιότητα του ποδοσφαίρου.

Το επιτυχές 2017

Ενώ η Μπορούσια ξόδευε αριστερά και δεξιά τους πόντους, η ΡΜ Λειψία κάθε αγώνα της Μπουντεσλίγκα έπαιζε μέχρι το τέλος και έπαιρνε τους πόντους της σωστά. Τώρα, στο ενεργητικό των “ταύρων” είναι 42 πόντοι και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μετά από τη Μπάγερ. Χάντικαπ μεταξύ ΡΜ και Μπορούσια είναι 11 μονάδες, δηλαδή, αν οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα διατηρήσουν τη δυναμική της απόκτησης των πόντων, τότε τουλάχιστον η δεύτερη θέση είναι εγγυημένη απ’ αυτούς. Το 2017 ημερολογιακό έτος η ΡΜ Λειψία έπαιξε δύο παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα: νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ, δύο ανταγωνιστών.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια, για να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζώνη του Champions League, στο επερχόμενο παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσει τον αντίπαλό της, αλλά να το πράξει αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένη την ικανότητα των “ταύρων” να παίζουν στην αντεπίθεση. Για την ΡΜ Λειψίας το παιχνίδι με δεύτερο αριθμό είναι το στοιχείο της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *