The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Μ – Μπάγερ στις 07/05/2016

БоруссияМ-Байер-07.05

Σάββατο 7 Μαΐου 2016, Μενχενγκλάντμπαχ, «Μπορούσια Παρκ», 16:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανική Μπουντεσλίγκα, 33η αγωνιστική.

Αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων: νίκη της Μπορούσιας – 1,85, ισοπαλία – 3,90, νίκη της Μπάγερ – 3,90.

Μπορούσια Μ

Στους 4 προηγούμενους γύρους η Μπορούσια σκόραρε μόνο 4 από 12 πιθανούς πόντους, χάνοντας δύο φορές εκτός έδρας. Αλλά οι ανταγωνιστές δεν είχαν την καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε ακόμη και η ισοπαλία πριν από μία εβδομάδα στο «Allianz Arena» την άφησε να φθάσει στη τέταρτη θέση, που οδηγεί στο Champions League.

Ωστόσο, το προβάδισμα από τους διώκτες είναι μικρό (Mainz – 3 πόντους, Σάλκε – 1), και από τη Χέρτα το πλεονέκτημα είναι μόνο σε διαφορά τερμάτων. Από τις αρχές Φεβρουαρίου εντός έδρας οι «πρώσοι» πραγματοποίησαν 7 αγώνες, κερδίζοντας το μέγιστο αριθμό πόντων. Ακόμα και ο αντίπαλος η Χέρτα δέχτηκε πέντε αναπάντητα γκολ στην εστία της.

Μπάγερ

Η Μπάγερ μία εβδομάδα πριν εντός έδρας της όχι μόνο βοήθησε τη Μενχενγκλάντμπαχ στην πορεία προς τον κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, νικώντας τη Χέρτα (2:1), αλλά έχει καθιερώσει και χάλκινα μετάλλια. Η νίκη ήταν η έκτη στη σειρά, αλλά αυτή μειώνει σημαντικά τα κίνητρα των παικτών του Roger Schmidt στον επερχόμενο αγώνα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την ομάδα από τη Λεβερκούζεν ως ίσως το καλύτερο σύλλογο της άνοιξης σχετικά με την ποιότητα των αγώνων της. Ο υποβιβασμός από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα σε αρκετά πρώιμο στάδιο είχε ευεργετική επίδραση και στην επίθεση, και στην άμυνα των «φαρμακοποιών». Μόνο στο τέλος του Απριλίου έπρεπε να ολοκληρώσουν τη σειρά συναντήσεων χωρίς γκολ στην εστία τους, η οποία έχει φτάσει στα 6 παιχνίδια στη σειρά.

Πρόβλεψη: Μπορούσια Μ – Μπάγερ

Η Μπάγερ είναι ένας σπάνιος επισκέπτης του «Μπορούσια Παρκ», τον οποίο το τοπικό φαβορί στη σύγχρονη ιστορία της Μπουντεσλίγκα σχεδόν ποτέ δεν κατάφερνε να νικήσει. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 στη Μενχενγκλάντμπαχ οι παίκτες της Λεβερκούζεν έχασαν μόνο μία φορά, αλλά αυτό έγινε στη δεύτερη φάση της περασμένης σεζόν. Οι «Ασπιρίνες» έχουν κάτι να προσφέρουν και αυτή τη φορά.

Δημοφιλέστερο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν – γκολ-γκολ


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *