The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Bordeaux-PSG-22.04

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Η ΠΣΖ ήδη ως πρόωρη πρωταθλήτρια της Γαλλίας θα ταξιδέψει στο Μπορντό, όπου το πιο πιθανό θα κερδίσει χωρίς προβλήματα άλλη μια νίκη. Αφενός, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να αγωνίζονται και να σπαταλάνε τις δυνάμεις. Αφετέρου, οι Παριζιάνοι έχουν όλες τις δυνατότητες να σπάσουν το ρεκόρ των σημειωμένων βαθμών στη σεζόν, με τέτοιες δυνατότητες στην επίθεση είναι πολύ πραγματοποιήσιμο.

Η Μπορντό είναι τυπική μεσαία ομάδα της Λιγκ 1, αν και με μικρές απαιτήσεις για την πρόκριση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ. Στους 33 γύρους σημείωσε μόνο 12 νίκες, ενώ ταυτόχρονα έχει αρνητική διαφορά τερμάτων. Περιττό να πούμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν σε σύγκριση με αυτούς φαίνεται απλά τέρας: 87 βαθμούς (η διαφορά από τη Μονακό είναι τώρα 17), και +80 γκολ. Προφανώς, ακόμη και αν βγάλει όλη τη σύνθεση στο γήπεδο ο Ουνάι Έμερι δε θα σώσει την Μπορντό από την ήττα.

Πρόβλεψη

Το ίδιο το γεγονός να κερδίσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα μετά τα αποτελέσματα της ήττας της Μονακό στον τελευταίο γύρο για τους Παριζιάνους σημαίνει ήδη πολλά. Έχουν αποδείξει σε όλους ότι η απώλεια της συγκέντρωσης κατά την περασμένη σεζόν ήταν τυχαία, και επέδειξαν ότι χωρίς τον Νεϊμάρ μπορούν να παίξουν καλά. Παραμένει τώρα μόνο να πετυχαίνουν καινούρια ρεκόρ και να παίζουν για την ευχαρίστησή τους. Ευτυχώς, η ΠΣΖ το έκανε στα γήπεδα της Γαλλίας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *