The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Σαιντ-Ετιέν

Bordeaux-SaintEtienne-28.11 (1)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο του Μπορντό

Στον επόμενο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μπορντώ θα φιλοξενεί τη Σαιντ-Ετιέν. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πραγματική κρίση, οι “πράσινοι” έχουν ήδη αλλάξει τον τεχνικό, αλλά μέχρι στιγμής αυτή η πρωτοβουλία δεν έχει επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά και οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη διάθεσή τους με τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, στα πρακτορεία στοιχημάτων οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Χωρίς νίκες

Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Μπορντό δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, χάνοντας τέσσερις φορές και μία φορά παίζοντας ισοπαλία. Η ισοπαλία ήρθε στο ματς με την Μαρσέιγ, οι ήττες καταγράφηκαν από την Αμιέν, Μονακό, Ρεν και Καέν. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Μπορντό έπεσε στην 13η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 17 βαθμοί. Εντός έδρας της η ενδεκάδα αυτή έπαιξε έξι αγώνες, στους οποίους σημείωσε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Κακές στατιστικές

Οι τρέχουσες στατιστικές της Σαιντ-Ετιέν δεν είναι πολύ καλύτερες από τον μελλοντικό αντίπαλο. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «πράσινοι» δεν κέρδισαν ποτέ: παίζοντας  δύο φορές ισοπαλία με τη Τουλούζη και το Στρασβούργο, επίσης καταγράφηκαν τρεις ήττες από την Λιλ, Λυών και το Στρασβούργο στο Λιγκ Καπ. Στην κατάταξης της γαλλική ελίτ η Σαιντ-Ετιέν είναι πιο ψηλά από την Μπορντό, δηλαδή στην όγδοη θέση, έχει στο ενεργητικό 19 βαθμούς. Εκτός έδρας οι 10 φορές πρωταθλητές της Γαλλίας στη σεζόν 2017–18 έπαιξαν έξι αγώνες, όπου σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κρίση, έχουν προβλήματα με την επίθεση και τα γκολ που σημειώνουν. Σε αυτή την περίπτωση σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω φαίνεται λογικό, η μέγιστη έμφαση θα δοθεί στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *