The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Μονακό

Bordeaux-Monaco-28.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο του Μπορντό, Μπορντό

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο 11ο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας έχει προγραμματιστεί αγώνας στο Νέο Στάδιο του Μπορντό μεταξύ της τοπικής Μπορντό και της φιλοξενούμενης Μονακό.

Παραμένοντας ισχυρός μεσαίος στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, η Μπορντό, όπως έχει γίνει σύνηθες, είναι στον αγώνα για τη θέση στη ζώνη του Europa League, αν και τον τελευταίο καιρό για την ομάδα φανερά άρχισε η περίοδος της παρακμής. Τελευταία νίκη της Μπορντό στο πρωτάθλημα έγινε στον έβδομο γύρο εναντίον Γκινγκάμπ, όπου η Μπορντό έχει κερδίσει με σκορ 3:1. Μετά από αυτό οι παίκτες του Γκουρβενέκ στους επόμενους τρεις γύρους σημείωσαν μόνο 1 βαθμό, παίζοντας ισοπαλία με τη Ναντ εντός έδρας 1:1. Εκτός έδρας παιχνίδι με την ΠΣΖ και στον τελευταίο γύρο με την Αμιέν τελείωσαν με ήττες 6:2 και 1:0 αντίστοιχα.

Μετά από μια αρκετά επιτυχημένη έναρξη της νέας σεζόν για το Μονακό, η οποία όπως είναι γνωστό έχει αποδυναμωθεί σημαντικά λόγω της αποχώρησης αρκετών βασικών παικτών, η ομάδα βιώνει ύφεση. Εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο εναντίον Καν έληξε με νίκη 2:0. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική από την άποψη ψυχολογίας, επειδή πριν από αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από την Μπεσίκτας, Λυών και Πόρτο, καθώς και έπαιξαν ισοπαλία με τη Μονπελιέ.

Πρόβλεψη

Κατά τη διάρκεια της περιόδου από το Νοέμβριο του 2015 μεταξύ Μπορντό και Μονακό πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων αφήνουν 3 νίκες στην Μπορντό και 2 στη Μονακό. Η Μπορντό σε αυτό το πρωτάθλημα εντός έδρας δεν έχει χάσει ακόμα, αλλά και οι αντίπαλοι δεν ήταν καθόλου φαβορί. Η Μονακό εκτός έδρας δεν παίζει πάντα σίγουρα, αλλά σήμερα θεωρώ τους φιλοξενούμενους ένα βήμα πιο κοντά προς τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της φιλοξενούμενης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,86.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *