The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορντό εναντίον Ναντ

Bordeaux-Nantes-15.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, 4:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Νέο Στάδιο του Μπορντό, Μπορντό

Στις 15 Οκτωβρίου στις 04:00 στο Μπορντό η ομώνυμη ομάδα στο στάδιο Stade de Bordeaux” στον αγώνα του 9ου γύρου της Λίγκας 1 Γαλλίας θα φιλοξενήσει τη Νάντ.

Η Μπορντό, χάνοντας από την ΠΣΖ 2:6 στον τελευταίο γύρο, διέκοψε την αήττητη σειρά των 7 αγώνων, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε 4 νίκες και τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία. Μετά από 8 γύρους με 15 βαθμούς και διαφορά γκολ 15-13 η Μπορντό είναι στην έκτη θέση στην κατάταξη, και η ήττα από την ΠΣΖ δείχνει σαφώς το χάσμα μεταξύ των Παρισίων και άλλων κορυφαίων συλλόγων της Γαλλίας. Στην έδρα της η ομάδα του Joslin Gurvennek κέρδισε και τους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος με συνολικό σκορ 7:2. Η αήττητη εντός έδρας σειρά της Μπορντό διαρκεί από τις 19 Φεβρουαρίου και μετράει 11 αγώνες, εκ των οποίων οι 9 ήταν νίκες και οι δύο έληξαν με ισοπαλία.

Η Ναντ με επικεφαλή τον Ρανιέρι μετά το κόλλημα στην αρχή κερδίζει σταθερά βαθμούς σε 6 συνεχόμενους αγώνες, έχοντας χάσει μόνο 1 μπάλα σ’ αυτούς. Ως αποτέλεσμα τα “καναρίνια” υπό την καθοδήγηση του Ιταλού προπονητή με 16 βαθμούς και διαφορά γκολ 6:5 καταλαμβάνουν τη 3η-4η θέση στην Λιγκ 1, μοιράζοντας θέση με την Μαρσέλ. Εκτός έδρας η Ναντ πραγματοποίησε 4 παιχνίδια, κερδίζοντας 9 βαθμούς, διαφορά τερμάτων είναι 4-4.

Πρόβλεψη

Η Μπορντό δεν χάνει από τη Ναντ στις 6 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις, σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, συμπεριλαμβανομένων δύο πέρυσι με την ίδια βαθμολογία 1:0. Φαίνεται ότι τα “καναρίνια” δεν θα αλλάξουν το στυλ του παιχνιδιού τους και θα παίξουν και πάλι στο σύνολο κάτω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5  με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *