The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μποέμιανς εναντίον Ντέρρι Σίτι

Bohemians-DerryCity-21.07

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Dalymount Park, Δουβλίνο

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου του εθνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας η Μποέμιανς στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα της Ντέρρι Σίτι, συναντιούνται δύο μεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος που εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην τρέχουσα σεζόν για τη θέση στη ζώνη του Europa League. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σ’ αυτή τη γραμμή υπάρχει μια λογική, γιατί η Μποέμιανς αυτή τη σεζόν φαίνεται αρκετά αδύναμη στα εντός έδρας παιχνίδια, όπως γενικώς και στο πρωτάθλημα.

Έβδομοι στο βαθμολογικό πίνακα

Η Μποέμιανς μετά από 21 αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας του 2017 κατάφερε να σκοράρει 26 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να είναι στην έβδομη θέση του πίνακα. Στην έδρα τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν παίξει 11 αγώνες στο πρωτάθλημα και έχουν σημειώσει μόνο 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 10:18.

Πέμπτοι στον πίνακα

Η Ντέρρι Σίτι έχει πέντε βαθμούς παραπάνω από την Μποέμιανς, αυτή η ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη. Η Ντέρρι Σίτι είναι πίσω από τη ζώνη του Europa League, δηλαδή από την Μπρέι μόλις δύο μονάδες, αλλά την ίδια στιγμή εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν μόνο δύο νίκες σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Η Ντέρρι Σίτι σκόραρε 10 γκολ εκτός έδρας και έχασε 11 στο δίχτυ της.

Πρόβλεψη

Η Μποέμιανς παίζει αδύναμα εντός έδρας, σκοράροντας κατά μέσο όρο λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι, αλλά και η Ντέρρι Σίτι δεν είναι επίσης πολύ δραστήρια εκτός έδρας. Και οι δύο ομάδες μπορεί να ονομαστούν του «πάτους», και όταν συναντιούνται δύο ομάδες του «πάτους», δεν πρέπει να περιμένουμε αποτελεσματικό παιχνίδι, αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να συμβεί για άλλη μια φορά το «πάτος». Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *