The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπλάκμπερν – Νόργουιτς στις 6/8/2016 στις 17:00

Blackburn-Norwich-06.08

Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Πρόβλεψη: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ 0

Η Μπλάκμπερν Ρόβερς συνεχίζει να χάνει τους βασικούς παίκτες. Αυτό το καλοκαίρι δεν αποτέλεσε εξαίρεση, έφυγε ο αρχηγός της ομάδας κεντρικός αμυντικός Grant Hanley.

Ακόμα το Μάιο του περασμένου έτους οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πουν ότι έχουν πολύ καλή σύνθεση, αλλά τώρα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ραγδαία. Πρώτον, πωλήθηκε ο ταλαντούχος μέσος Tom Carney, ικανός να κλείσει πολλαπλές θέσεις. Στη συνέχεια έφυγε ένας από τους πιο λαμπρούς παίκτες στο πρωτάθλημα 2014-2015 ο επιθετικός Rudi Zhested. Τον περασμένο χειμώνα το σύλλογο άφησαν ο Τζόρνταν Ρόουντς, και τώρα ο Grant Hanley. Τώρα είναι έτοιμος να φύγει και ο Duffy… Το νόημα της σημερινής Μπλάκμπερν δεν είναι απώλεια των καλύτερων παικτών, αλλά η έλλειψη φιλοδοξίας.

Ναι, ο σύλλογος ήταν σε θέση να βγει από το λάκκο που ονομάζεται “το εμπάργκο μεταφοράς.” Ναι, η γηπεδούχος ομάδα βελτίωσε την οικονομική της θέση και τώρα συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες του financial fair play. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να αντικατασταθούν οι παίκτες που έχουν αναχωρήσει. Εάν οι «Venky’s» δε θα δώσει στο Coyle χρήματα για την αγορά τουλάχιστον δύο κεντρικούς αμυντικούς, τότε αυτό θα είναι μια πλήρης αποτυχία. Σε αυτήν την περίπτωση στον πρώτο γύρο μπορείτε να πάρετε με ασφάλεια τη καθαρή νίκη της Νόργουιτς με απόδοση 2,60 ή χάντικαπ 2 (-1) με πιο ελκυστική απόδοση. Προς το παρόν να περιοριστούμε με τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,84 στην εταιρεία «Μαραθώνας».

Ο πρώτος λόγος έγκειται στις μεταγραφές της Μπλάκμπερν.

Ο δεύτερος λόγος είναι η τελευταία σεζόν, με μεγαλύτερη ακρίβεια η έναρξή της. Την πρώτη της νίκη η ομάδα κέρδισε στον 8ο γύρο κατά της Charlton, η οποία αποκλείστηκε στο τέλος της σεζόν στη Ligue 1. Αλλά πριν από ένα χρόνο η ομάδα είχε ακόμα τον Ρόουντς και Hanley, οπότε περιμένω από τα παιδιά του Owen Coyle κάτι παρόμοιο στη σεζόν 2016-2017.

Ο τρίτος λόγος, κατά τη γνώμη μου, είναι η επάρκεια της διαχείρισης της Νόριτς Σίτι. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου άφησαν τον Alex Neil στο τιμόνι της ομάδας. Ο Σκοτσέζος έχει ήδη βγάλει τα “καναρίνια” στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, και να κερδίσει μια άλλη προώθηση με την ίδια σύνθεση των παικτών δεν είναι δύσκολο.

Το αποτέλεσμα: στον πρώτο γύρο σε έναν από τους κύριους διεκδικητές στην αναβάθμιση στην τάξη αντιστέκεται ο σύλλογος που παραδίδει κάθε χρόνο τη θέση του. Το εμπάργκο μεταφοράς, απώλεια βασικών παικτών, η έλλειψη φιλοδοξίας από τους ιδιοκτήτες, και τώρα η έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού στην άμυνα. Όλο αυτό έχει περάσει και περνάει η Μπλάκμπερν, πέφτοντας όλο και πιο χαμηλά.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *