The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπεσίκτας εναντίον Νάπολι

besiktas-napoli-01-11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Ινονού, Μπεσίκτας

Η Νάπολι μετά την ήττα στη Σέριε A από την Γιουβέντους από το Τορίνο πηγαίνει επίσκεψη στην έδρα της τουρκικής ομάδας Μπεσίκτας στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι συναντήθηκαν πρόσφατα μεταξύ τους στο τουρνουά πρωταθλητριών, και παραδόξως, ο νικητής της συνάντησης ήταν η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη. Τώρα η ομάδα των “παρτενοπέι” έχει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την ήττα εκείνη και την ίδια στιγμή να διορθώσει την κατάστασή της στο τουρνουά.

Η Μπεσίκτας φαίνεται πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, όπως σε εντός έδρας αγώνες τόσο και εκτός έδρας παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας οι “αετοί” έχουν στο ενεργητικό τους 21 πόντους μετά από 9 γύρους και έχουν μια καλή ευκαιρία και πάλι να αγωνιστούν για τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της Μικράς Ασίας.

Πάλι ήττα

Η Νάπολι έχασε και πάλι, αυτή τη φορά στην Σέριε A από τη νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους με το σκορ 1:2. Σε έξι τελευταίους αγώνες η ομάδα των “παρτενοπέι” έχει τέσσερις ήττες με δύο νίκες πάνω από τα αουτσάιντερ του ιταλικού πρωταθλήματος. Μετά από την ήταν από την Γιουβέντους η Νάπολι απέχει πλέον επτά μονάδες από την Γιούβε, και ένα τέτοιο μειονέκτημα σε Σέριε А θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι έχει έξι βαθμούς μετά από τρεις γύρους, η κατάσταση δεν είναι κακή, αλλά να πάρει εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα από την Μπεσίκτας θα είναι ωραία.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι εκτός έδρας δεν δείχνει πάντα το μέγιστό της, ωστόσο το επερχόμενο παιχνίδι προσφέρει μια τέτοια εξέλιξη. Πρώτον, οι Ναπολιτάνοι πρέπει να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στο «San Paolo» από τους Τούρκους, και, δεύτερον, η ομάδας του Σαρρή έχει κουραστεί να ανέχεται τις ήττες, οι οποίες τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και λίγες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *