The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπενφίκα εναντίον Ντόρτμουντ

Benfica-BorussiaDortmund-14.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ντα Λουζ

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινάν οι αγώνες πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και ένας από αυτούς θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπενφίκα και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι για την επερχόμενη συνάντηση έρχονται με διαφορετική διάθεση, η Μπενφίκα έχει ένα ισχυρό προβάδισμα στο πορτογαλικό ελίτ πρωτάθλημα, ενώ οι “σφίγγες” σχεδόν έχασαν πιθανότητες για το τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, γι’ αυτό έχουν υψηλό κίνητρο, όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο και για το Κύπελλο Γερμανίας.

Πόντο-πόντο

Η Μπενφίκα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας αυτή τη σεζόν έπαιξε 21 παιχνίδια, όπου έχει σημειώσει 16 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα αποτελέσματα αυτά επιτρέπουν στην ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη της ελίτ. Αλλά τους “αετούς” δεν αφήνουν να χαλαρώσουν οι παίκτες της Πόρτο, οι οποίοι είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτευουσιάνικη ομάδα. Εντός έδρας της η Μπενφίκα σημείωσε εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες στο Λιγκα Σαγκρες.

Προβλήματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ φέτος έχει εμφανή προβλήματα με τα αποτελέσματα. Μετά από 20 γύρους στην Μπουντεσλίγκα στο ενεργητικό των “σφιγγών” είναι μόνο 34 πόντοι και μόλις 4η θέση στην κατάταξη της γερμανικής ελίτ. Εκτός έδρας αυτή τη σεζόν η ομάδα του Tuchel έπαιξε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Γερμανίας και έχει μόνο τρεις νίκες στο ενεργητικό της. Και η σημερινή φόρμα της Ντόρτμουντ απέχει πολύ από την ιδανική, αφού στον τελευταίο γύρο η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να φέρει ούτε ένα βαθμό από το Ντάρμσταντ.

Πρόβλεψη

Η Μπενφίκα σίγουρα θα αγωνιστεί με την Μπορούσια στο επερχόμενο παιχνίδι. Οι “αετοί” παίζουν πολύ καλά εντός έδρας, ενώ οι «σφίγγες» έχουν αισθητά προβλήματα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπενφίκα δε θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *