The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπενεβέντο εναντίον Σπέτσια

Benevento-Spezia-23.05

Σέριε Β΄ Ιταλίας Προημιτελικός

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ciro Vigorito

Η Μπενεβέντο και η Σπέτσια έκαναν το προημιτελικό ζευγάρι των πλέι-οφ στη Σειρά Β’ για την πρόκριση στην ιταλική ελίτ. Σε αυτό το στάδιο οι ομάδες θα παίξουν τον αγώνα στο γήπεδο ομάδας, η οποία κατέλαβε την υψηλότερη θέση στον πίνακα, δηλαδή, της Μπενεβέντο. Ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα συναντηθεί με την Περούτζια. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την γηπεδούχο ομάδα ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς.

Καλή κατάσταση

Η Μπενεβέντο σε τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχει χάσει ούτε μία φορά: τρεις νίκες επί Αβελίνο, Φροζινόνε και Πίζα και μία ισοπαλία με την Άσκολι. Μετά από 42 γύρους στη Σέριε B’ η Μπενεβέντο βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα με 65 βαθμούς. Από τη Βερόνα, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά και εξασφάλισε τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν, η Μπενεβέντο χάνει 9 μονάδες. Εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν παίξει 21 παιχνίδια, έχασαν μόνο δύο παιχνίδια.

Εκτός έδρας αδύναμη

Η Σπέτσια είναι καθαρά ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Συνολικά εκτός έδρας στην Σέριε B’ η Σπέτσια έπαιξε 21 ματς, όπου πέτυχε μόλις τέσσερις νίκες, η παραγωγικότητα ήταν πολύ χαμηλή: διαφορά τερμάτων είναι 12:16. Η άμυνα αυτής της ομάδας είναι ισχυρό σημείο της, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την επίθεση.

Πρόβλεψη

Η Μπενεβέντο είχε μια καλή σεζόν, η ομάδα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην ελίτ, αλλά για αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει την αντίσταση της Σπέτσια σε εντός έδρας αγώνα. Με δεδομένη την εντός έδρας στατιστική της Μπενεβέντο και εκτός έδρας της Σπέτσια, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπενεβέντο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *