The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαστιά εναντίον Μονακό

Bastia-Monaco-17.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Armand Cesari

Η Μονακό την επόμενη Παρασκευή πρόκειται να επισκεφθεί την ομάδα Μπαστιά. Ο αγώνας θα παιχτεί την εργάσιμη μέρα, επειδή οι Monegasques συμμετέχουν στα πλέι-οφ του Champions League. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η βοήθεια στις κορυφαίες γαλλικές ομάδες από τους διοργανωτές του Λιγκ 1 έχει ήδη αποφέρει τους καρπούς στη μορφή της νίκης της ΠΣΖ επί Μπαρτσελώνα, η οποία πολύ πιθανό να φέρει τους Παριζιάνους στα προημιτελικά του Champions League. Επανάληψη αυτού του αποτελέσματος, όπως συνέβη με την ΠΣΖ στο Μονακό, κανείς δεν περιμένει στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι η Μονακό τουλάχιστον θα διατηρήσει μια πιθανότητα πριν από το δεύτερο παιχνίδι.

Μόνο νίκες

Στα πέντε τελευταία ματς η Μονακό κέρδισε τέσσερις φορές και μόνο ένα παιχνίδι έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι νίκες των «ερυθρόλευκων» καταγράφηκαν επί της Chablis στο Κύπελλο Γαλλίας, Νις, Μονπελιέ και Μετς. Στην κατάταξη τους πρωταθλήματος Γαλλίας η Μονακό αυτή τη στιγμή είναι στη πρώτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 58 πόντοι, τρεις μονάδες χάντικαπ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αουτσάιντερ

Με τη σειρά της η Μπαστιά δεν κατάφερε ποτέ να νικήσει: ήττες από τη Νανσί, Μονπελιέ και Τουλούζ, ισοπαλίες με τη Νις και Καέν. Εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο πλαίσιο του γαλλικού πρωταθλήματος αυτής της σεζόν έπαιξαν 12 συναντήσεις, όπου σημείωσαν τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες, σκόραραν 11 γκολ, δέχθηκαν 10.

Πρόβλεψη

Η Μπαστιά στην έδρα της γενικώς παίζει καλά, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια σκοράρει πολύ λίγα γκολ. Με τη σειρά της η Μονακό αυτή τη σεζόν είναι ομάδα πολύ του «ύψους», αλλά η αποτελεσματικότατα των Monegasques στο «Λουί Β’» και σε εκτός έδρας ματς ποικίλλει πολύ. Στην έδρα τους οι “ερυθρόλευκοι” κατά μέσο όρο σκοράρουν 3,5 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ εκτός έδρας αυτός ο δείκτης ισούται με 2.4. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονακό δε θα χάσει + under 3.5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *