The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

barcelona-realmadrid-03-11

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Το κεντρικό ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη θα είναι σίγουρα το ισπανικό Classico, η Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “Μπλαουγκράνα” ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και αυτή η άποψη είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην προτεραιότητα την Πριμέρα Ντιβισιόν αυτή τη σεζόν, έτσι ώστε οι Μαδριλένιοι θα παλέψουν για βαθμούς από τον ανταγωνιστή χωρίς τη λύπηση προς τον εαυτό τους.

Ισοπαλία με τον Ηρακλή

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει εντός των 32 του Κόπα ντελ Ρέι το μέτριο Ηρακλή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Ηρακλή και έφερε μια ισοπαλία 1:1. Συνολικά, μετά από 13 γύρους στην Πριμέρα Ντιβισιόν στο ενεργητικό της Μπάρσα είναι 27 βαθμοί και η δεύτερη θέση, αποχή από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι έξι μονάδες, δηλαδή η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι θα επιτρέψει τους Καταλανούς να πλησιάσουν τρεις μονάδες πιο κοντά στην ανταγωνίστριά τους.

Σκέψεις για την Πριμέρα Ντιβισιόν

Η Ρεάλ, σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα, ξεμπέρδεψε χωρίς προβλήματα με τον αντίπαλό της στο Κύπελλο της Ισπανίας, αν και έπαιζε επίσης όχι με τη βάση. Η Κουλτουράλ Λεονέσα νικήθηκε με αποτέλεσμα 6:1. Όσο για τους αγώνες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Ρεάλ νικούσε πάντα τους αντιπάλους της, έχοντας σκοράρει 14 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις τρία. Αυτό το στατιστικό στοιχείο δείχνει ότι τα «ζαχαρωτά» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η ομάδα του Ζιντάν θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να δώσει μάχη στη Μπάρσα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν πρόκειται να κερδίσει την Πριμέρα, και γι’ αυτό καλό είναι όχι μόνο να έχει προβάδισμα από τη Μπαρτσελόνα στους βαθμούς, αλλά και να κερδίσει τον ανταγωνιστή της στην προσωπική συνάντηση, ακόμα και αν αυτή θα πραγματοποιηθεί στο “Καμπ Νόου”, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα δυσκολευόταν να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι η Ρεάλ δε θα χάσει με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *