The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Σεβίλλη

Barcelona-Sevilla-05.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Τετάρτη, 5 Απριλίου, 8:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη στο γήπεδο Καμπ Νόου, όπου οι «Μπλαουγκράνα» θα φιλοξενούν τη Σεβίλλη. Η Μπαρτσελόνα έφτασε στη μέγιστη ικανότητά της, κάτι που φαίνεται καλά από τα αποτελέσματα της ομάδας, τόσο στο επίπεδο του ισπανικού πρωταθλήματος, τόσο και του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Σεβίλλη στο δεύτερο μισό της σεζόν σημαντικά επιβραδύνθηκε: αποκλείστηκε από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και χάνει στη Πριμέρα από γύρο σε γύρο.

Στο κυνήγι

Η Μπαρτσελόνα μετά από 29 γύρους στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει 66 πόντους, που επιτρέπουν στην ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Ισπανίας. Η αποχή από τον ηγέτη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο μονάδες, αλλά εκτός από αυτό οι «μαρέγκες» έχουν ακόμα ένα παιχνίδι, έτσι ώστε η διαφορά της Μπάρτσα από τους Μαδριλένιους είναι 5 μονάδες. Σε αυτήν την περίπτωση η Μπαρτσελόνα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ύφεση

Με τη σειρά της η Σεβίλλη τώρα βιώνει σημαντική ύφεση. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε μία φορά, παίζοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Σεβίλλη έχασε από τη Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ και από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Πριμέρα, οι ισοπαλίες καταγράφηκαν στους αγώνες με την Αλαβές, Λεγανές και Σπόρτινγκ.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα απόκτησε καλή κατάσταση για το πρωτάθλημα, και σίγουρα χωρίς προβλήματα θα νικήσει την Σεβίλλη στο πλησιέστερο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση το στοίχημα στο φαβορί θα είναι το πιο σωστό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ1,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *