The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Barcelona-PSG-08.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 8 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης έχασαν με σκορ 0:4, τώρα θα παιχτεί δεύτερο παιχνίδι, όπου οι “λεοπαρδάλεις χιονιού” είναι ξεκάθαρο φαβορί. Το γεγονός ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα είναι σε θέση να κερδίσει το παιχνίδι, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά στη συνέχεια στο πρωτάθλημα πιθανότατα θα ακολουθεί η ΠΣΖ.

Θυμηθήκανε πώς να κερδίζουν

Μετά από τον αξέχαστο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον των Γάλλων η Μπαρτσελόνα έπαιξε τέσσερα παιχνίδια, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες. Οι αντίπαλοι των Καταλανών σε αυτά τα παιχνίδια ήταν: Λεγανές, Ατλέτικο, Σπόρτινγκ και Θέλτα. Σε δύο ακραία παιχνίδια η Μπάρτσα έστειλε στην πύλη των αντιπάλων 6 και 5 γκολ αντίστοιχα, αναφερόμενη σε όλους μας ότι στη μονομαχία εναντίον Γάλλων δεν είναι όλα σαφές. Στην Πριμέρα αυτής της σεζόν η Μπαρτσελόνα έπαιξε εντός έδρας της 13 αγώνες, όπου σημείωσε εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Παρί Σεν Ζερμέν στη φωτιά

Δεν είναι να ζηλέψεις τους Παριζιάνους στο επερχόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή η ομάδα βρίσκεται σε απίστευτη φυσική κατάσταση. Μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα οι “κόκκινο-μπλε” έχουν παίξει τέσσερις αγώνες, στο οποίους σημείωσαν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη σε εντός έδρας αγώνα εναντίον Τουλούζ, ενώ οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Ολιμπίκ, Νιόρ στο Κύπελλο Γαλλίας και Νανσί.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει όχι μόνο να κερδίσει, αλλά να το πράξει με πολύ μεγάλο σκορ, 5:0, 6:1 κλπ. Για το λόγο αυτό οι “λεοπαρδάλεις χιονιού” από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού θα σπεύσουν σε μάχη για να σκοράρουν στα πρώτα κιόλας δέκα λεπτά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *