The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

Barcelona-RealSociedad-26.01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Στο δεύτερο παιχνίδι του προημιτελικού του Κυπέλλου του Βασιλιά της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με ελάχιστη νίκη των «μπλαουγράνα» με σκορ 1:0. Στην πλευρά της ομάδας του Λουίς Ενρίκε είναι το πλεονέκτημα, απ’ το οποίο αυτή η ομάδα δεν θα παραλείψει να επωφεληθεί.

Πήραν φόρα

Η Μπαρτσελόνα πήρε φόρα και πάλι κερδίζει. Σε τελευταίους τέσσερις αγώνες η Μπάρσα μόνο κέρδιζε, ηττημένες ομάδες στάθηκαν: Αθλέτικ, Λας Πάλμας, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Έιμπαρ. Στο επερχόμενο ματς για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα είναι αρκετή και ισοπαλία, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Καταλανοί θα παίξουν για να κερδίσουν. Όσο για τη Πριμέρα, μετά από 19 γύρους η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει 41 πόντους, που επιτρέπει στην ομάδα να βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη.

Πρέπει να σκοράρει

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο επερχόμενο παιχνίδι χρειάζεται τη νίκη, αφού ο πρώτος αγώνας έληξε με την ήττα από τους Βάσκους 0:1. Η κατάσταση αυτή θα αναγκάσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να παίζει στην επίθεση, δηλαδή, να ρισκάρει, άραγε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μας περιμένει διασκεδαστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα πλαίσια της σεζόν 2016-17 στη Πριμέρα η Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας έπαιξε εννέα αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 15:13 αγνοούμενοι.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα, ακόμα και χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τη νίκη στη Χώρα των Βάσκων, θα είναι δραστήρια στο επερχόμενο παιχνίδι, η Ρεάλ, με τη σειρά της, θα πρέπει να παίζει στην επίθεση, άραγε, μπορούμε να περιμένετε μεγάλο αριθμό πιθανοτήτων για γκολ, επομένως και πέρασμα του over. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: over 2,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *