The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Barcelona-RealMadrid-06.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Ο κεντρικός αγώνας του Σαββατοκύριακου θα είναι το El Clásico μεταξύ Μπαρτσελόνας και Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 06/05/2018 στις 9:45 ώρα Ελλάδας.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πρόωρα κέρδισε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά δεν σκοπεύει να χαλαρώσει. Οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν ούτε μία ήττα προς το παρόν στην Πριμέρα και δεν θέλουν να χάσουν το El Clásico. Στους τελευταίους αγώνες οι Καταλανοί νίκησαν τη Λεγανές (3:1), Βαλένσια (2:1) και Ντεπορτίβο (2:4), σημειώνοντας ισοπαλία με τη Θέλτα (2:2).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του πιο διάσημου τουρνουά συλλόγων στην Ευρώπη. Για τον Ζιντάν το πρωτάθλημα δεν είναι πλέον προτεραιότητα, αλλά οι «μαρέγκες» θέλουν να τερματίσουν τη σεζόν στη δεύτερη θέση για να ξεπεράσουν την Ατλέτικο. Στους τελευταίους αγώνες η Ρεάλ έπαιξε ισοπαλία με τους «στρωματάδες» (1:1) και την Ατλέτικο (1: 1), νικώντας τη Μάλαγα (1:2) και Λεγανές (2:1).

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αδύναμες ζώνες. Αυτό ισχύει για τον Marcelo, ο οποίος ξεχνάει την άμυνα και τον Καρβαχάλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα ενάντια στη Μπάγερν. Οι πλευρές είναι η δύναμη της Μπαρτσελόνας και, δεδομένης της απουσίας του Καρβαχάλ και λάθη του Μαρσέλο, οι Καταλανοί θα μπορέσουν να κερδίσουν τη δεύτερη φορά στο El Clásico στη σεζόν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *