The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Λας Πάλμας

Barcelona-LasPalmas-01.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 5:15 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα την επόμενη Κυριακή στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Λας Πάλμας. Η Μπάρτσα έρχεται μετά από έναν δύσκολο αγώνα κατά της Σπόρτινγκ στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Λας Πάλμας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προετοιμαζόταν για το επερχόμενο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η Λας Πάλμας σχεδόν δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει βαθμούς την ερχόμενη Κυριακή.

Οι ηγέτες της Ισπανίας

Η Μπαρτσελόνα άρχισε τη σεζόν με δύο συνεχόμενες ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό Σούπερ Καπ, φαινόταν ότι η ηγεμονία των «βασιλιάδων» θα διαρκέσει για όλη τη σεζόν. Όμως, μόλις αρχίσανε οι αγώνες της Πριμέρας η ενδεκάδα του Ζιντάν άρχισε να έχει προβλήματα, ενώ οι «μπλαουγκράνα», αντιθέτως, μόνο κερδίζουν. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι η Μπάρτσα κατάφερε να σημειώσει 18 βαθμούς, είναι τέσσερις μονάδες μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό της και επιθυμεί να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της.

Κάτω από το μέσο όρο

Η Λας Πάλμας στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ισπανίας βρίσκεται στην 15η θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 6 βαθμοί, δύο βαθμούς πάνω από την Ντεπορτίβο, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στα πέντε από τα τελευταία ματς η ομάδα κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες και τρεις ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Λεγανές, νίκες επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μάλαγα. Η Λας Πάλμας έχει εμφανή προβλήματα με το να σκοράρει γκολ, αυτή η ομάδα αφήνει το πεδίο χωρίς γκολ δύο παιχνίδια στη σειρά.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι σε άριστη κατάσταση, εντός έδρας της από τη Μπάρτσα μπορείτε να περιμένετε για άλλη μια παράσταση, στην οποία η Λας Πάλμας έχει όχι το πιο ευχάριστο μέρος. Σε αυτό το ζευγάρι απαγορεύεται να ποντάρετε στο αουτσάιντερ, ενώ το στοίχημα στο φαβορί φαίνεται καλό. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *