The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Βιγιαρρεάλ

Barcelona-Villarreal-06.05

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 6 Μαΐου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Ο κεντρικός αγώνας του 36ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα είναι η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers δίνουν μια σαφή υπεροχή στους μελλοντικούς γηπεδούχους, κάτι που ίσως πρέπει να συμφωνήσουμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην ζώνη του Champions League, οπότε από αυτή την ομάδα πρέπει να περιμένουμε το παιχνίδι για το αποτέλεσμα, και το «κίτρινο υποβρύχιο» εκτός έδρας παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν.

Εξαιρετική φόρμα

Μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους στο «Καμπ Νόου», η οποία απέκλεισε τους «μπλαουγκράνα» από το Champions League, η ομάδα του Luisa Enrike έπαιξε τρεις αγώνες στην Πριμέρα Ντιβισιόν και όλους τους κέρδισε. Πρώτα νικήθηκε ο εχθρός των Καταλανών η Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας, στη συνέχεια έπεσαν η Οσασούνα και η Εσπανιόλ. Η Μπαρτσελόνα στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Ισπανίας έχει τον ίδιο αριθμό πόντων, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Κυνηγώντας τη Σεβίλλη

Με τη σειρά της η Βιγιαρεάλ μετά από 35 γύρους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 63 πόντοι και πέντε βαθμούς διαφορά από τη Σεβίλλη και τη θέση στο Champions League προσόντα. Σε επτά τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σημείωσαν πέντε νίκες και δύο ήττες από την Έιμπαρ και Αλαβές.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά και η Βιγιαρεάλ παίζει καλά εκτός έδρας, έχει το μικρότερο αριθμό των γκολ που δέχτηκε στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν η Μπάρτσα κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, υπάρχουν αμφιβολίες ότι θα είναι πολύ συντριπτική νίκη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Βιγιαρεάλ με χάντικαπ +3,25 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *