The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερ Λεβερκούζεν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ

BayerLeverkusen-BorussiaDortmund-02.12

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπάι Αρένα

Ο κεντρικός αγώνας του 14ου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για τις δύο ο στόχος για τη σεζόν είναι η πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Επιπλέον, το επερχόμενο παιχνίδι μπορεί να είναι το τελευταίο για τον προπονητή της Ντόρτμουντ Peter Bos, επειδή η ομάδα του τον τελευταίο καιρό αποτυγχάνει σε ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Στο TOP-6

Η Λεβερκούζεν στην τρέχουσα σεζόν πάλι θυμίζει τον ίδιο τον εαυτό της, η ομάδα παίζει στην επίθεση, σκοράρει πολλά, δείχνει λαμπρό ποδόσφαιρο. Μετά από 13 γύρους στην Μπουντεσλίγκα οι «φαρμακοποιοί» βρίσκονται στην έκτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και έχουν στο ενεργητικό τους 20 βαθμούς, χάνουν τέσσερις μονάδες από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Champions League. Στην έδρα τους οι “φαρμακοποιοί” στους έξι αγώνες της Μπουντεσλίγκα σημείωσαν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ήδη πέμπτοι

Πιο πρόσφατα η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ηγέτης στη βαθμολογία της γερμανικής ελίτ ποδοσφαίρου, αλλά τον τελευταίο καιρό οι «σφίγγες» έχουν πέσει αισθητά, κατέβηκαν στην πέμπτη θέση στην κατάταξη, έχουν αποκλειστεί από τον αριθμό των υποψηφίων για τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον τελευταίο γύρο η Ντόρτμουντ στη έδρα της φιλοξένησε τη Σάλκε και μετά το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα στο σκορ 4:0, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα, χάνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης. Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για το σύλλογο και τους οπαδούς.

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν είναι εν κίνηση, εντός έδρας η ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ προς το παρόν, ενώ η Ντόρτμουντ βιώνει την κρίση, ο Μπος έχει μαζέψει ήδη τις βαλίτσες του, όλοι μιλάνε για την αντικατάστασή του. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στις «σφίγγες», είναι καλύτερα να επιλέξετε τους «φαρμακοποιούς». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *