The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

BayernMunich-RealMadrid-12.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

Τετάρτη, 12 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Ο κεντρικός αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης θα διεξαχθεί μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το πιο κορυφαίο ζευγάρι του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η αναμέτρηση δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τη γερμανική μηχανή, οι «κόκκινοι» το περασμένο Σαββατοκύριακο σε καταστροφικό ρυθμό νίκησαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 4:1. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Carlo Ancelotti δεν θα πει όχι στο ίδιο αποτέλεσμα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ηγέτης της Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από 28 γύρους στην Μπουντεσλίγκα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο ενεργητικό της η ομάδα έχει 68 πόντους και 10 πόντους χάντικαπ στη Λειψία, που πηγαίνει δεύτερη. Η σημερινή φόρμα της Μπάγερν μπορεί να ονομαστεί τέλεια, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν έχει τέσσερις νίκες εντός έδρας σε τέσσερα παιχνίδια της σεζόν 2016 – 17.

Ηγέτης της Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης ο ηγέτης του εθνικού της πρωταθλήματος. Βέβαια, αν την Μπάγερν μπορούμε σχεδόν να συγχαρούμε με έναν άλλο τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, οι «μαρέγκες» έχουν ένα ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο της Μπαρτσελόνα, η οποία θα αγωνίζεται για τον τίτλο μέχρι το τέλος του τουρνουά. Στην τρέχουσα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας έπαιξε τέσσερις αγώνες: ισοπαλίες με την Μπορούσια και Λέγια, νίκες επί της Σπόρτινγκ και Νάπολι.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν σε εντός έδρας ματς του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι μην αποδεκτό για τους «ερυθρόλευκους». Η Μπάγερν εντός έδρας της παίζει εξαιρετικά δυνατά, ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να αντισταθεί. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *