The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Αμβούργο

BayernMunich-Hamburger-25.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα Allianz, Μόναχο

Το επόμενο Σάββατο η Μπάγερν εντός έδρας θα φιλοξενεί το Αμβούργο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι  είναι δύσκολο να συγκριθούν σε δυνατότητές τους, επειδή η Μπάγερν είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το Αμβούργο είναι συνηθισμένος μαχητής για την επιβίωση στην Μπουντεσλίγκα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι στο γερμανικό ελίτ πρωτάθλημα όλοι αγωνίζονται μέχρι το τέλος, και ακόμη ένας αουτσάιντερ είναι σε θέση να δημιουργήσει ενόχληση στον ηγέτη.

Καλή φόρμα

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπάγερν κέρδισε τρεις φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία. Οι ισοπαλίες συνέβησαν με την Σάλκε σε εντός έδρας αγώνα, καθώς και με την Χέρτα σε εκτός έδρας ματς. Ο αγώνας εναντίον της ομάδας του Βερολίνου συνέβη μετά τη συνάντηση του Champions League, όπου η Μπάγερν με σκορ 5:1 νίκησε την Άρσεναλ Λονδίνου. Τώρα η Μπάγερν είχε αρκετό χρόνο για να ανακάμψει, οπότε το Αμβούργο δεν είναι αξιοζήλευτο.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Αμβούργο μετά από 21 γύρους στη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας κέρδισε 20 πόντους, που βοηθήσανε αυτή την ομάδα να παραμείνει εν κίνηση. Το Αμβούργο βρίσκεται στην 15η θέση στη βαθμολογία, μία μονάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας οι “δεινόσαυροι” έπαιξαν 11 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, κέρδισαν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, σκόραραν 10 γκολ και δέχτηκαν 18. Ταυτόχρονα τον τελευταίο καιρό το Αμβούργο έχει αποκτήσει καλή φόρμα, αφού κατάφερε να κερδίσει σε τρείς αγώνες από τους πέντε τελευταίους. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λεβερκούζεν, Κολωνία και Λειψία.

Πρόβλεψη

Στον αγώνα με τη Χέρτα η Μπάγερν απέτυχε να προκαλέσει αίσθηση, αλλά με το Αμβούργο αυτή η ευκαιρία θα φανεί. Η Μπάγερν έρχεται στη συνάντηση φρέσκια, έτσι ο αγώνας υπόσχεται να γίνει παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν + over 2.5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *