The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας

bayernmunich-rbleipzig-21-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:00 μ.μ.

Αρένα Allianz, Μόναχο

Τη Τρίτη στο πλαίσιο του 16ο γύρου της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας ολόκληρου του πρώτου γύρου, όπου η Μπάγερν Μονάχου στο Αρένα Allianz θα φιλοξενεί τη συγκλονιστική ΡΜ Λειψίας. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι σημείωσαν τον ίδιο αριθμό πόντων και είναι ηγέτες στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου είναι καλή εντός έδρας, ενώ η Λειψία είναι αρκετά καλή εκτός έδρας.

Μόνο νίκες

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπάγερν μόνο νικούσε τους αντιπάλους της, όσο στην Μπουντεσλίγκα, τόσο και στο Champions League. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Γερμανίας η Μπάγερν ήταν ισχυρότερη από την Ντάρμσταντ, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 1:0. Η νίκη βγήκε σεμνή, αλλά στη τρέχουσα σεζόν οι «κόκκινοι» σπάνια προκαλούν αίσθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Εντός έδρας της στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έπαιξε οκτώ αγώνες, στους οποίους έχει σημειώσει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μία ήττα

Με τη σειρά της η Λειψία επί του παρόντος είναι η ισχυρότερη εκτός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Σε οκτώ παιχνίδια εκτός οι “ταύροι” έχουν σημειώσει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από την Ίνγκολσταντ, η οποία προς το τέλος του πρώτου γύρου της Μπουντεσλίγκα απόκτησε μια καταπληκτική φόρμα. Στον τελευταίο αγώνα η ΡΜ Λειψία απολύτως χωρίς κανένα πρόβλημα νίκησε εντός έδρας την Χέρτα, η οποία, σε αντίθεση με την Ίνγκολσταντ, έχει παραδώσει τις θέσεις της.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν θα αποδείξει στη Λειψία ότι αυτή είναι σήμερα η ισχυρότερη ομάδα στη Γερμανία. Στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα οι “κόκκινοι” σκόραραν επτά γκολ, δηλαδή, 3.5 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, ενώ η Λειψία έχει ήδη μια εκτός έδρας ήττα από την Ίνγκολσταντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *