The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΡΜ Λειψίας

BayernMunich-RBLeipzig-28.10

Κύπελλο Γερμανίας Δεύτερος γύρος

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Arena

Στις 28 Οκτωβρίου 2017 στις 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 10ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας στο Μόναχο στο Allianz Arena, όπου η Μπάγερν θα παλέψει για τους τρεις βαθμούς με την ΡΜ Λειψίας.

Όπως γνωρίζετε, η Μπάγερν κατά την τρέχουσα σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Τότε ακόμη υπό τη διεύθυνση του Κάρλο Αντσελότι οι παίκτες πολλές φορές έχουν προβεί σε δήλωση σχετικά με το «λάθος» της διαδικασίας προπόνησης, και ίδια η ατμόσφαιρα στην ομάδα αντικατοπτριζόταν στο παιχνίδι στο γήπεδο. Το σημείο βρασμού ήταν το χαμένο με σκορ 3:0 αγώνας κατά της ΠΣΖ. Μετά από αυτό η Μπάγερν έπαιξε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση του Sagnol, και έπειτα ανακοινώθηκε η επιστροφή των Heinckes. 4 αγώνες – 4 νίκες, με αυτό το “ντεμπούτο” διακρίθηκε ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός μετά την επιστροφή του.

Με τη σειρά της η ΡΜ Λειψίας παίζει τη δεύτερη σεζόν μετά την πρόκριση στην Μπουντεσλίγκα και για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή αρένα. Συνοψίζοντας τις επιδόσεις της ΡΜ Λειψίας μπορεί να διακριθεί ήδη συνηθισμένα υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού, επικέντρωση στην επίθεση. Στο γερμανικό πρωτάθλημα η ΡΜ Λειψίας μετά από 9 γύρους σημείωσε 19 βαθμούς με διαφορά γκολ 16:10 και καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην κατάταξη. Στα πέντε παιχνίδια εκτός έδρας η ομάδα κέρδισε 9 βαθμούς ως αποτέλεσμα των νικών επί του Αμβούργο, Κολωνίας και Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς και σημείωσε μία ήττα εκτός έδρας από τη Σάλκε και Άουσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ αυτών των συλλόγων έχει μέχρι στιγμής τρεις αγώνες, στους οποίους η νίκη ήταν αποκλειστικά στην Μπάγερν. Στις 25 Οκτωβρίου η ΡΜ Λειψίας και η Μπάγερν έπαιξαν στους 32 του γερμανικού κυπέλλου. Ο κανονικός χρόνος σε αυτόν τον αγώνα έληξε με ισοπαλία 1:1, και στη σειρά των πέναλτι ήταν ισχυρότερη η Μπάγερν. Η Μπάγερν είναι σίγουρα φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά αμφιβάλλω ότι η Μπάγερν θα κερδίσει τον αγώνα με συντριπτικό σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ 2 για ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *