The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Άρσεναλ

BayernMunich-Arsenal-19.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών 2017

Shanghai Stadium“, Σαγκάη

Ημερομηνία αγώνα: 19/07/2017 02:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Μπάγερν στη Σαγκάη την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει εναντίον της Αρσεναλ Λονδίνου στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών 2017. Και οι δύο ομάδες μόλις έχουν αρχίσει την προετοιμασία για το ξεκίνημα της σεζόν, η σημερινή τους φόρμα απέχει πολύ από την ιδανική, αλλά οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ότι η Μπάγερν έχει καλύτερη ευκαιρία για να κερδίσει, κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί.

Μια καλή αρχή

Η Μπάγερν έχει καταφέρει να παίξει μια σειρά φιλικών. Έχει σημειώσει νίκες επί Wolfratshausen 4:1, Erlangen 9:1, και δύο νίκες στο Telecom Καπ πάνω στη Χοφενχάιμ και Βέρντερ Βρέμης. Σε αυτό το τουρνουά οι ομάδες έπαιξαν από 45 λεπτά, και Μπάγερν στα 90 λεπτά αυτών των ματς δεν έχασε ούτε μία φορά στο δίκτυό της, που δείχνει αξιοπιστία της άμυνας στην ενδεκάδα από το Μόναχο.

Αγώνες στην Αυστραλία

Η Άρσεναλ την περιοδεία προ-σεζόν ξεκίνησε στην Αυστραλία, όπου έπαιξε δύο φιλικά, πρώτα με Σίδνεϊ FC και μετά με Σίδνεϊ Γουόντερερς. Και τα δύο ματς έληξαν με τη νίκη της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, το πρώτο 2:0, το δεύτερο 3:1. Μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ακόμα υπάρχουν προβλήματα στους Λονδρέζους, αλλά φαίνεται καλός ο Ramsey, και ο Giroux σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ δύο φορές έχασε από την Μπάγερν στο Champions League με σκορ 1:5, θα μπορούσε να πει κανείς η ντροπιαστική ήττα, για την οποία μπορεί να πάρει ικανοποίηση στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν δεν είναι σε φόρμα για να συνθλίψει τους αντιπάλους με 5:1. Οι Γερμανοί έχουν μια καλή ευκαιρία να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι της Άρσεναλ, αλλά ακόμη και αν συμβεί αυτή η νίκη, δε θα είναι συντριπτική, δεδομένου μάλιστα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κίνα, η Άρσεναλ θα έχει λιγότερα προβλήματα με την προσαρμογή. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *