The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονπελιέ εναντίον Μαρσέιγ

montpellier-marseille-04-11-1

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε λα Μοσσόν

Η ισοπαλία στον προηγούμενο γύρο με τη Λοριάν 2:2 έχει γίνει ήδη πέμπτη κατά το τρέχον πρωτάθλημα της Γαλλίας για την Μονπελιέ. Πριν από αυτό η Μονπελιέ έχασε από τη Μονακό 6:2 και από τη Μετς 0:1, νίκησε την Καν 3:2, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Ντιζόν 3:3. Σκόραρε 11 πόντους μετά από 11 γύρους με συνολικό σκορ 16:25, που επέτρεψε στη Μονπελιέ να βρεθεί στη 16η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Παρά την αδύναμη έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος, η Μαρσέιγ κερδίζει σιγά-σιγά το έδαφος και βγαίνει στο σύνηθες επίπεδό της. Έχοντας παίξει ισοπαλία στην ακραία περιοδεία με την Μπορντό 0:0, η Μαρσέιγ έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της έως πέντε παιχνίδια. Πριν από αυτό η Μαρσέιγ έπαιξε ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν 0:0, Angers 1:1, καθώς και νίκησε τη Μετς 1:0 και Νάντη 2:1, αντίστοιχα. Έτσι, μετά από 11 γύρους στο ενεργητικό της Μαρσέιγ είναι 14 πόντοι και 10η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας.

Πρόβλεψη

Στην προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των ομάδων συχνά η νίκη παρέμεινε στο πλευρό της Μαρσέιγ. Τελευταία φορά που οι ομάδες συναντήθηκαν το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους τη συνάντηση κέρδισε η Μαρσέιγ – 0:1. Για Μονπελιέ η Μαρσέιγ είναι πολύ δυσάρεστος αντίπαλος, από τον όποιο έχανε συχνά εντός έδρας της. Ωστόσο, η Μαρσέιγ εκτός έδρας παίζει πολύ αδύναμα, έχοντας κερδίσει 2 πόντους σε πέντε παιχνίδια εκτός έδρας. Ποντάρισμα για τον αγώνα: 1X.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *