The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό – Λιλ

Monaco-Lille-14.05

Στις 14 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. την Κυριακή στο τελικό στάδιο του Κυπέλλου Γαλλίας της Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί αγώνας του 37ου γύρου, στον οποίο η Μονακό θα παίξει εναντίον Λιλ εντός έδρας στο γήπεδο Λουί Β’.

Τρεις περιοδείες έμειναν σ’ αυτή τη σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Έχοντας ορίσει τους κύριους στόχους για τη σεζόν το Champions League και τη Λιγκ 1, η Μονακό έπαιξε με επιτυχία όσο σε ένα, τόσο και σε άλλο τουρνουά. Και ακόμη, παρά το γεγονός ότι η Μονακό δεν έχει φτάσει στο τελικό του τουρνουά του Παλαιού Κόσμου, λόγω πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, αυτή η ομάδα σίγουρα αξίζει το σεβασμό. Στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή η Μονακό παραμένει στην 1η θέση, μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν 3 βαθμούς, αφήνοντας την ίδια στιγμή ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον επερχόμενο αγώνα η Μονακό έρχεται με 9 νικηφόρα παιχνίδια στη σειρά, ενώ παραμένει η καλύτερη ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού στη Λιγκ 1.

Από τα «σκυλιά» τόσο αδύναμο αποτέλεσμα λίγοι άνθρωποι θα περίμεναν. Έχοντας χάσει σχεδόν το ήμισυ των παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, η Λιλ παραμένει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο γύρους πριν το τέλος έχει απομακρυνθεί 10 μονάδες από τη ζώνη του υποβιβασμού. Να προβλέψει κανείς πώς θα παίξει η Λιλ στο επερχόμενο παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αφού ακόμα και στην τελευταία περιοδεία τα «σκυλιά» έμειναν στη μνήμη με απροσδόκητα και ασταθές αποτελέσματα. Έτσι, μεταξύ των ηττών από τη Νις, Ρεν και Μετς, η Λιλ επικράτησε την Γκινγκάμπ και Μονπελιέ.

Μονακό και Λιλ έχουν συναντηθεί σ’ αυτή τη σεζόν δύο φορές. Έτσι, ο αγώνας του πρώτου γύρου της Λιγκ 1 έληξε με συντριπτική νίκη της Μονακό εκτός έδρας 1:4, και στα προημιτελικά του γαλλικού κυπέλλου η Μονακό εντός έδρας της επικράτησε με λιγότερη σιγουριά με σκορ 2:1. Οι «ερυθρόλευκοι» στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον 6 βαθμούς, με την προϋπόθεση ότι τα παιχνίδια της θα κερδίσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει πρωταθλήτρια. Αν και η Λιλ θα προσπαθήσει να πιέζει στον αγώνα, οι πιθανότητες να κερδίσει δεν υπάρχουν. Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη της Μονακό με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *