The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον PSV

Monaco(Fra)-PSV(Ned)-16.07

Στις 16 Ιουλίου σε έναν αγώνα δοκιμής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2017–18 η Μονακό θα παίξει εναντίον της ολλανδικής PSV.

Η Μονακό έπαιξε μαγευτικά την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας το πρωτάθλημα Γαλλίας και βγαίνοντας στα ημιτελικά του Champions League. Όπως ήταν αναμενόμενο σε όλους τους παίκτες Monegasques σχηματίστηκε μια ουρά από τις πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, αλλά προς το παρόν η απώλεια των Γάλλων είναι ελάχιστη, την ομάδα άφησαν ο Dirar και Germain, για τους οποίους έλαβαν 12,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και ο Bernardo Silva, για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κατέβαλε 50 εκατομμύρια. Το καλοκαίρι ο σύλλογος πήρε τον Mbula, Μπενάλιο, και ένα μεγάλο αριθμό παικτών από τη μίσθωση. Αλλά οι κύριες μεταγραφές είναι ο Youri Tielemans και ο Τέρενς Κονγκολό, για τους οποίους ο σύλλογος πλήρωσε 25 και 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η PSV τερμάτισε τρίτη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν στην Ολλανδία. Το καλοκαίρι η ομάδα ξόδεψε περισσότερα από 13 εκατομμύρια στους αρχάριους το Lozano και Lyukkassen – 8 και 5 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός εποχής η PSV πραγματοποίησε δύο ματς ελέγχου, νικώντας τη Waalwijk 2:0 και Σιόν 1:0.

Και η Μονακό και η PSV έχουν τοποθετηθεί και οι δύο ως ομάδες της επίθεσης, οπότε στο παιχνίδι αυτό περιμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,5 με απόδοση 1,61, η οποία μπορεί να αλλάξει λίγο πιο κοντά στην έναρξη του αγώνα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *