The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Ντόρτμουντ

Monaco-BorussiaDortmund-19.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό θα φιλοξενεί την Μπορούσια εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη στο δεύτερο αγώνα του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρώτη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ντόρτμουντ, έφερε συγκλονιστικό αποτέλεσμα: 3:2 και νίκη στη Μονακό. Εν μέρει αυτό το αποτέλεσμα κατέστη δυνατό λόγω της κατάστασης που έχει αναπτυχθεί γύρω από τις «σφίγγες» και έκρηξης, τώρα οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι η ομάδα του Tuchel θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την ατυχή αντιπαράθεση.

Προς το παρόν ηγέτες

Μετά τον αγώνα στο Ντόρτμουντ η Μονακό κατάφερε να παίξει μία ακόμη συνάντηση στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Ο αντίπαλος της Μονακό ήταν η ομάδα της Ντιζόν, ομάδα μεσαίας τάξης του γαλλικού πρωταθλήματος. Παρά την αισθητή υπεροχή της Μονακό στην τάξη, η νίκη επί της Ντιζόν δόθηκε στους «ερυθρόλευκους» με κάποια δυσκολία και το σκορ της συνάντησης εκείνης ήταν 2:1. Σε κάθε περίπτωση η Μονακό κράτησε το προβάδισμα στην Λιγκ 1, το οποίο είναι ένα επίτευγμα, όταν έχεις αντίπαλο την ομάδα όπως την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κερδίζοντας την Ντόρτμουντ

Με τη σειρά της και η Ντόρτμουντ το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να κερδίσει στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Ο αντίπαλος των «σφιγγών» ήταν Άιντραχτ της Φρανκφούρτης, και το σκορ της συνάντησης ήταν 3:1. Μετά από αυτό το παιχνίδι η Μπορούσια βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, μόνο μία μονάδα διαφορά από την Χοφενχάιμ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Την ίδια στιγμή εκτός έδρας η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο: έχει 4 νίκες σε 15 παιχνίδια, κάτι που είναι δύσκολο να ονομαστεί καλό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η Μονακό το εντός έδρας παιχνίδι θα παίξει αποκλειστικά για να κερδίσει, όλα τα άλλα ημίμετρα μπορεί να οδηγήσουν στην τελική ήττα στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπορούσια. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Μπορούσια δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδια. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *