The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Monaco-PSG-01.03

Λιγκ Καπ Γαλλίας Τελικός

Σάββατο, 1 Απριλίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Το επόμενο Σάββατο στην Λυών θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της Λιγκ Καπ Γαλλίας. Στο τελευταίο ματς του τουρνουά θα συναντηθούν δύο ισχυρότερες ομάδες στη Γαλλία αυτή τη στιγμή: Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν τους Παριζιάνους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Μονακό παίζει πολύ δυνατά σ’ αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερα εκτός έδρας και ξέρει να προσαρμοστεί στους σοβαρούς αντιπάλους, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ηγέτες της Λιγκ 1

Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η Μονακό είναι ηγέτης της Λιγκ 1 αυτή τη στιγμή. Επιπλέον η Μονακό είναι η μοναδική γαλλική ομάδα στην τρέχουσα σεζόν, η οποία έχει καταφέρει να προκριθεί στις οκτώ ισχυρότερες στην Ευρώπη. Η ΠΣΖ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί στο προημιτελικό του Champions League, αλλά έπρεπε να μη χάσει στη Βαρκελώνη με σκορ 1:6. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Μονακό έπαιξε 15 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε 9 νίκες και δύο ήττες.

Εκτός έδρας λίγο χειρότερα από τη Μονακό

Με τη σειρά της η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν εκτός έδρας στο ελίτ γαλλικό πρωτάθλημα έχει χάσει 4 φορές, όμως, την ίδια στιγμή κέρδισε 11 νίκες. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Champions League θα προσπαθήσει να κερδίσει όλα τα εγχώρια τρόπαια, αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί. Στην εμπειρία οι Παριζιάνους υπερέχουν τους Monegasques, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι η εμπειρία δεν είναι πάντα καθοριστική.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων κάπως υποτιμούν εντελώς τη Μονακό. Εάν ο αγώνας γινόταν στο Παρίσι, τότε η γραμμή πονταρίσματος θα μπορούσε να θεωρηθεί επαρκής, αλλά ο αγώνας θα λάβει χώρα στη Λυών, γι’ αυτό οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν σχεδόν ίσες ευκαιρίες να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *