The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Monaco-ManchesterCity-15.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 15 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄

Το κεντρικό ματς της ερχόμενης Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Μονακό και της Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των αντιπάλων έληξε με νίκη της ΜΣ με σκορ 5:3, τώρα οι Γάλλοι, προκειμένου να φτάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να κερδίσουν τον αντίπαλό τους με δύο ή περισσότερα τέρματα. Με δεδομένη την υψηλή απόδοση της ομάδας του Zhardima και καλοστημένο παιχνίδι στην άμυνα, μπορεί να υποτεθεί ότι οι Monegasques σε αυτή την αντιπαράθεση έχουν πιθανότητες επιτυχίας.

Μόνο νίκες

Σε τέσσερις τελευταίους αγώνες η Μονακό μόνο κέρδιζε. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ισχυρότεροι της Γκινγκάμπ, Ναντ και Μπορντό, στο Κύπελλο Γαλλίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι νίκησαν τη Μαρσέγ Ολιμπίκ στην παράταση. Στην κατάταξη του πίνακα της Λιγκ 1 η Μονακό βρίσκεται στην πρώτη θέση με  68 πόντους στο ενεργητικό και τρεις μονάδες χάντικαπ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εξαιρετική στατιστική

Η Μάντσεστερ Σίτι επίσης έχει τις τρέχουσες στατιστικές σε καλό επίπεδο. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι «αετοί» σημείωσαν τέσσερις νίκες και μόνο μία φορά έπαιξαν ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα της Premier League εναντίον της Στόουκ Σίτι, οι νίκες ήρθαν στα ματς με την Χάντερσφιλντ, Σάντερλαντ, Μίντλεσμπρο, και Μονακό. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΣ στην τρέχουσα σεζόν παίζει ωραία εκτός έδρας, οπότε από αυτή την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένουμε δραστηριότητα.

Πρόβλεψη

Η Μονακό παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας της, στο Λιγκ 1 αυτή τη σεζόν η Μονακό στο Στάδιο Λουί Β΄ έχασε μόνο μια φορά, και στο Τσάμπιονς Λιγκ ούτε μία. Η ΜΣ για να περάσει στο επόμενο στάδιο θα αρκεστεί και με την ελάχιστη ήττα, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μονακό δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *