The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον ΡΜ Λειψίας

Monaco-RBLeipzig-21.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Η Μονακό την πλησιέστερη Τρίτη θα φιλοξενεί την ΡΜ Λειψίας στον πέμπτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ουσία για την ομάδα του Ζαρντίμ το επερχόμενο παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία να παίξει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν κερδίσει, θα αποκλειστεί από το τουρνουά. Όμως, και η γερμανική ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ τη νίκη, έτσι ώστε η αναμέτρηση της τρέχουσας πρωταθλήτριας της Γαλλίας και μίας από τις ισχυρότερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Χωρίς νίκες

Μετά από την θριαμβευτική περασμένη σεζόν, στην οποία η Μονακό όχι μόνο κέρδισε τη Λιγκ 1, αλλά και έφτασε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, η τρέχουσα σεζόν αποδεικνύεται όχι τόσο λαμπρή. Εν μέρει αυτό οφείλεται στην πώληση αρκετών ηγετών. Είναι δύσκολο για σύντομο χρονικό διάστημα να αντικατασταθεί ο ισχυρότερος επιθετικός Μπαπέ, που τώρα ευχαριστεί τους Παρισινούς, καθώς και οι απώλειες στη μεσαία άμυνα είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρωθούν.

Υπάρχουν πιθανότητες

Η ΡΜ Λειψίας μετά από τέσσερις γύρους των παιχνιδιών στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει στο ενεργητικό της 4 βαθμούς, είναι πίσω από την Πόρτου, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς, και έξι βαθμούς από την Μπεσίκτας, η οποία ηγείται στον όμιλο G. Για να προκριθεί στα πλέι-οφ, οι «ταύροι» πρέπει να κερδίσουν στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, πρώτα, την Μονακό, και στη συνέχεια στο εντός έδρας παιχνίδι την Μπεσίκτας.

Πρόβλεψη

Η Μονακό στην έδρα της παίζει πολύ καλά, ο Ζαρντίμ είναι εξαιρετικός τακτικός που ξέρει να επιλέγει τα “κλειδιά” σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ΡΜ Λειψίας είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά στην άμυνα των Γερμανών δεν είναι όλα τέλεια, η Μπάγερ το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να σημειώσει στους «ταύρους» δύο γκολ, η επίθεση της Μονακό δεν είναι ασθενέστερη από τους «φαρμακοποιούς», οπότε υπάρχουν όλα τα προαπαιτούμενα για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» τουλάχιστον δεν θα χάσουν από τους Γερμανούς. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *