The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό εναντίον Μαρσέιγ

Monaco-Marseille-27.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λουί Β΄, Μονακό

Στη Λιγκ 1 Γαλλίας ο κεντρικός αγώνας του τέταρτου γύρου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Μαρσέιγ. Η Μονακό σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, παίζει περίφημα εντός έδρας, ενώ η Μαρσέιγ δεν τα καταφέρνει κι’ όλα σε εκτός έδρας παιχνίδια, και δεν πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα ότι οι «νότιοι» παίζουν σε δύο μέτωπα και θα φτάσουν στο Πριγκιπάτο μετά το δύσκολο αγώνα με την Ντομζάλε.

Καλή αρχή

Η Μονακό ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις συνεχόμενες νίκες. Στην αρχή οι «ερυθρόλευκοι» στην έδρα τους νίκησαν τη Τουλούζ, αν και κατά τη διάρκεια του αγώνα έχαναν από τους «μωβ». Μετά τα παιδιά του Ζαρντίμ εκτός έδρας νίκησαν την Ντιζόν, και στη συνέχεια, σεμνά νίκησαν τη Μετς στην έδρα της. Στο ενεργητικό της Μονακό μετά από τρεις γύρους υπάρχουν εννέα βαθμοί, αυτή η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, πίσω από τους Παριζιάνους σε δευτερογενείς δείκτες.

Υπάρχει ισοπαλία

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε τη νέα σεζόν στην Λιγκ 1 με δύο συνεχόμενες νίκες, πρώτα πάνω στην Ντιζόν εντός έδρας, και μετά στη Ναντ εκτός. Στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας η Μαρσέιγ δεν ήταν σε θέση να κρατήσει το πλεονέκτημα στον αγώνα κατά της Αντζέ στο «Ποδηλατοδρόμιό» της. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης – ισοπαλία 1:1. Η Μαρσέιγ στην κατάταξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πέμπτη θέση, αυτή η ομάδα χάνει από τους ηγέτες δύο βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μονακό μπορεί ακόμη να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, γι’ αυτό τα παιδιά του Ζαρντίμ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αφήσουν από κοντά τους την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κατά την έναρξη του πρωταθλήματος δείχνει καταπληκτική κατάσταση, και γι’ αυτό πρέπει να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Με τη σειρά της η Μαρσέιγ ιστορικά παίζει ασθενέστερα εκτός έδρας απ’ ό, τι στο «Ποδηλατοδρόμιο». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *