The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μονακό – Γκινγκάμπ

Monaco-Guingamp-12.08

12 Αυγ – Λιγκ 1 Γαλλίας

Την Παρασκευή, 12 Αυγούστου στις 21:30 στο Στάδιο Λουί Β΄ του Μονακό η Μονακό στον 1ο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος το 2016/17 θα φιλοξενεί την Γκινγκάμπ.

Η Μονακό έγινε ο χάλκινος νικητής του πρωταθλήματος Γαλλίας της σεζόν 2015/16, κερδίζοντας 65 πόντους, με διαφορά τερμάτων 57-50. Το καλοκαίρι η Μονακό έπαιξε 8 φιλικούς αγώνες, σημειώνοντας 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι η ομάδα ήταν σε θέση να ξεπεράσει την Φενερμπαχτσέ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ 1:2, 3:1. Και πάλι το καλοκαίρι η ομάδα έκανε καλή δουλειά στην μεταγραφική αγορά με την υπογραφή του Morgan De Sanctis, Benjamin Mendy, Kamil Glick και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, χωρίς να υπολογίζουμε τις μικρές μεταγραφές, ενώ ο Jeremy Toulalan από τους βασικούς παίκτες άφησε την ομάδα. Με τέτοια σύνθεση οι γηπεδούχοι αυτή τη σεζόν είναι υποχρεωμένοι ξανά να γίνουν νικητές.

Η Γκινγκάμπ πέρασε ανεπιτυχώς τη σεζόν 2015/16 και με 44 πόντους, με διαφορά τερμάτων 47-56, κατετάγη μόλις τη 16η θέση στην τελική βαθμολογία του Λιγκ 1. Το καλοκαίρι η ομάδα έπαιξε έξι αγώνες δοκιμών, κέρδισε 4 φορές και δύο φορές έχασε από τους αντιπάλους. Στη μεταγραφική αγορά η ομάδα συμπεριφέρθηκε συγκρατημένα, χωρίς να σημειώσει ούτε δυνατές μεταγραφές, ούτε σημαντικές πωλήσεις. Αυτό δείχνει ότι πιθανότατα η Γκινγκάμπ και αυτή τη σεζόν θα περάσει στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μονακό έχει τεράστιο πλεονέκτημα στα παιχνίδια κόντρα στη Γκινγκάμπ, από το 2012 οι ομάδες έχουν συναντηθεί 11 φορές, εκ των οποίων 6 φορές κέρδισε η Μονακό, 4 φορές οι αντίπαλοι έπαιξαν ισοπαλία και μόνο μία φορά κέρδισε η Γκινγκάμπ. Η Μονακό το καλοκαίρι ενίσχυσε τη σύνθεσή της σε όλες τις γραμμές, καθώς και παίζει εντός έδρας με τον αντίπαλο, που τον νικάει τακτικά, πιστεύω ότι και σήμερα η επιτυχία θα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων. Η πρόβλεψή μου: νίκη της Μονακό.

Προγνωστικά του αγώνα: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *