The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό εναντίον Ιρλανδίας

Mexico-Ireland-02.06

Στις 2 Ιουνίου στις 03:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας) στο στάδιο «MetLife» στο φιλικό αγώνα θα συναντηθούν οι εθνικές του Μεξικού και της Ιρλανδίας.

Οι Μεξικανοί θα παίξουν το πέμπτο ματς το 2017, δύο φορές σε αυτή τη σεζόν έχουν παίξει στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους δύο αγώνες κέρδισαν στην Κόστα Ρίκα 2:0 και τη Τρινιντάντ και Τομπάγκο 1:0, συν νίκησαν την Ισλανδία 1:0 στο φιλικό αγώνα. Αλλά το τελευταίο της παιχνίδι στις 28 Μαΐου η εθνική ομάδα του Μεξικού έχασε 1:2 από την Κροατία. Με αυτόν τον τρόπο διακόπτοντας το σερί των 9 παιχνιδιών χωρίς ήττα και το ξηρό σερί στο σημάδι των 446 λεπτών. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Οσόριο σε καλή διάθεση έρχεται στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Η εθνική της Ιρλανδίας το 2017 πραγματοποίησε μόλις 2 αγώνες, έπαιξε ισοπαλία 0:0 εναντίον της Ουαλίας στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχασε 0:1 από την Ισλανδία στο φιλικό αγώνα. Παρεμπιπτόντως χάνοντας από τους βόρειους η εθνική Ιρλανδίας διέκοψε το σερί των 6 παιχνίδια χωρίς ήττα, στη διάρκεια του οποίου κέρδισε 4 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όπως μπορεί να φανεί από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων αγώνων των ομάδων, δεν τους αρέσει να χάνουν, και το κάνουν σπάνια, τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό. Η μεξικάνικη ομάδα είναι λίγο πιο λαμπρή, και έχει μεγαλύτερη αξία από τους εκπρόσωπους της Ευρώπης στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου, στην προσωπική συνάντηση θα πρέπει να επιβεβαιώσει το επίπεδο της. Η πρόβλεψή μας για αυτό το ματς είναι: νίκη της εθνικής Μεξικού με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *