The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό εναντίον Τζαμάικα

Mexico-Jamaica-14.07

CONCACAF Γκολντ Καπ Φάση ομίλων

Παρασκευή, 14 Ιουλίου, 5:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Sports Authority Field at Mile High

Στο δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του CONCACAF Γκολντ Καπ η εθνική του Μεξικού θα παίξει με την εθνική της Τζαμάικας. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι φαινόταν καλά στον πρώτο γύρο και κατάφεραν να επιτύχουν την πρώτη νίκη, δηλαδή ο νικητής του επερχόμενου παιχνιδιού πρόωρα θα εξασφαλίσει τη θέση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Ο αγώνας μεταξύ του Μεξικού και της Τζαμάικα σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον και μαχητικός.

Νίκησε το Ελ Σαλβαδόρ

Η εθνική του Μεξικό ήρθε στις ΗΠΑ στο CONCACAF Γκολντ Καπ με καθόλου κύρια σύνθεση. Ο προπονητής του Μεξικού Οσόριο άφησε να ξεκουραστούν οι λεγεωνάριοι, που παίζουν στην Ευρώπη μετά από μια δύσκολη σεζόν και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπου οι «Αζτέκοι» ήταν σε θέση να προκριθούν στα ημιτελικά. Στο τρέχοντα τουρνουά θα παίξουν ως επί το πλείστον παίκτες από το μεξικάνικο εθνικό πρωτάθλημα. Η εθνική του Μεξικού άρχισε το πρωτάθλημα με τη νίκη πάνω στο Ελ Σαλβαδόρ με σκορ 3:1, έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο στόχος αυτής της ομάδας είναι να κερδίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νίκησαν Αντίλλες

Η εθνική της Τζαμάικα επίσης έχει καταφέρει να παίξει έναν αγώνα στο CONCACAF Γκολντ Καπ και ο αντίπαλος της ομάδας ήταν η ομάδα των Ολλανδικών Αντιλλών. Ο αγώνας έληξε με σίγουρη νίκη των Τζαμαϊκανών με σκορ 2:0. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, οι συγγραφείς των επιτυχημένων ενεργειών ήταν Williams και Mattox. Η εθνική της Τζαμάικα έχει αρνητικά στατιστικά στοιχεία των προσωπικών συναντήσεων με τους Μεξικανούς, αλλά λαμβάνοντας υπόψη καθόλου βασική σύνθεση του μελλοντικού αντιπάλου, παιδιά «reggae» έχουν την ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Τζαμάικα είναι ισχυρότερη από την ομάδα Σαλβαδόρ, οπότε δεν θα είναι εύκολο το επερχόμενο παιχνίδι για τους Μεξικανούς. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *