The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό εναντίον Ρωσία

Mexico-Russia-24.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Καζάν-Αρένα, Καζάν

Ημερομηνία αγώνα: 24/06/2017 06:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών συναντιούνται οι εθνικές του Μεξικού και της Ρωσίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι ελαφρώς καλύτερες αποδόσεις της νίκης έχουν οι Μεξικανοί, αλλά και για την ρωσική ομάδα υπάρχουν πιθανότητες. Σε αυτό το ματς θα αποφασιστεί η τύχη του εισιτηρίου στα πλέι-οφ, η εθνική του Μεξικού αρκεστεί και με την ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Τσερτσέσοφ χρειάζεται μόνο νίκη.

Αρκετά καλό τουρνουά

Ο σκοπός της εθνικής του Μεξικού στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών είναι να μπουν στο Top-4, δηλαδή, η πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Τώρα στο λογαριασμό των Μεξικανών είναι τέσσερις πόντοι: ισοπαλία με την Πορτογαλία και νίκη επί της ομάδας της Νέας Ζηλανδίας. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι Μεξικανοί πριν από τον διαγωνισμό στη Ρωσία είχαν μια καλή αγωνιστική πρακτική, η ομάδα έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, και επίσης έπαιξε δύο αγώνες στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη ήττα

Την Τετάρτη το βράδυ η εθνική Ρωσίας υπέστη την πρώτη της ήττα στο τουρνουά. Μετά από αυτό σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι η επόμενη ήττα θα είναι η τελευταία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών για αγόρια του Τσερτσέσοφ. Παρά την ήττα οι «μωβ» έχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ, αλλά γι’ αυτό είναι απαραίτητο να νικήσουν τους Μεξικανούς, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Μεξικού παίζει καλά στη Ρωσία, αυτή η ομάδα είναι αρκετά καλοστημένη, η σύνθεση της οποίας έχει πολλούς δυνατούς παίκτες εκτελεστές. Η Ρωσική ομάδα δείχνει επίσης καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, αλλά στην επικείμενη συνάντηση η ενδεκάδα του Τσερτσέσοφ θα πρέπει να ενεργήσει από τη θέση ισχύος, και αυτή η τακτική προς το παρόν δίνεται με δυσκολία στους «μωβ». Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική του Μεξικού δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *