The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μεξικό εναντίον Νέα Ζηλανδία

Mexico-NewZealand-21.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

«Ολυμπιακό Στάδιο, Σότσι

Ημερομηνία αγώνα:   21/06/2017 09:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εκτός από τον αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ρωσίας και της Πορτογαλίας την ερχόμενη Τετάρτη οι Μεξικανοί θα παίξουν εναντίον των Νεοζηλανδών. Οι εταιρείες στοιχημάτων σχεδόν δεν αμφιβάλουν στη νίκη της ομάδας από τον Νέο Κόσμο, που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένου του επιπέδου των μελλοντικών αντιπάλων. Η εθνική του Μεξικό ήρθε στο τουρνουά στη Ρωσία με προφανή την επιθυμία να προκριθεί στα πλέι-οφ του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, οπότε από αυτή την ομάδα θα πρέπει να αναμένουμε υψηλή δραστηριότητα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Ισοπαλία με την Πορτογαλία

H εθνική του Μεξικό στον αγώνα του πρώτου γύρου με τους Πορτογάλους ήταν σαφές αουτσάιντερ, αλλά παρά το γεγονός αυτό οι Νοτιαμερικανοί κατάφεραν να κερδίσουν ένα βαθμό μετά τον αγώνα. Το τελικό σκορ της συνάντησης εναντίον των «Βραζιλιάνων τη Ευρώπης» είναι 2:2, και οι στόχοι είναι στο λογαριασμό του Hernandez και Moreno. Πριν από το ταξίδι στη Ρωσία η μεξικανική ομάδα έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες εναντίον της Κροατίας και της Ιρλανδίας, καθώς και δύο επίσημους αγώνες κατά της Ονδούρας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συμμετοχή είναι πολυτελή

Για την εθνική της Νέας Ζηλανδίας ακόμη και η συμμετοχή σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, είναι ήδη πολυτέλεια. Προηγουμένως αυτή η ομάδα ήταν στη σκιά των Αυστραλών, αλλά τώρα η εθνική της Νέας Ζηλανδίας είναι ηγέτης στην γεωγραφική της περιοχή. Με τους Ρώσους οι Νεοζηλανδοί κατάφεραν να σώσουν το πρόσωπό τους, χάνοντας μόνο 0:2, αλλά με τους Μεξικανούς, οι οποίοι έχουν ήδη εκπαιδευτεί με τους Πορτογάλους, θα είναι πιο δύσκολο να το κάνουν.

Πρόβλεψη

Η εθνική του Μεξικού μετά την ισοπαλία με την Πορτογαλία στον αγώνα εναντίον της Νέας Ζηλανδίας θα προσπαθήσει όχι μόνο να νικήσει τον αντίπαλο, αλλά την ίδια στιγμή να βελτιώσει τη διαφορά τερμάτων. Δηλαδή από το επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να περιμένουμε υψηλές επιδόσεις. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής του Μεξικού με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *