The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μενχενγκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ 24/04/2016 στις 16:30

БоруссияМ-Хоффенхайм-24.04

Αναλυτική πρόγνωση Γκλάντμπαχ – Χοφενχάιμ

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε προσωπικών μονομαχιών μεταξύ των ομάδων: 3:3, 1:4, 3:1, 2:2, 2:1. Όλα αυτά τα στοιχεία σε τραβάνε να στοιχηματίσεις στο όβερ (2,5), το οποίο έχει απόδοση μόλις 1,48. Αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι η Γκλάντμπαχ θα πρέπει να κυριαρχεί σ’ αυτή τη συνάντηση, θα επιλέξω λίγο διαφορετικό σενάριο. Η πρόβλεψή μου είναι: «Ο αγώνας μέχρι δύο γκολ: Οι γηπεδούχοι» με απόδοση 1,7 στην εταιρεία 1xbet.

Ίσως κάποιοι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μ’ αυτό το είδος στοιχήματος, οπότε θα εξηγήσω τι σημάνει. Για να περάσει η πρόβλεψή μου, η Γκλάντμπαχ πρέπει να σκοράρει δύο γκολ πριν το κάνει η Χοφενχάιμ. Τώρα ας μεταβούμε στην πρόβλεψη.

Η Γκλάντμπαχ έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη: η εκτός έδρας Γκλάντμπαχ, σίγουρα, είναι ο ευκολότερος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα (μόλις 3 νίκες σε 15 αγώνες). Παρ’ όλα αυτά είναι αναγκαίο να αποκτούν πόντους και επείγον. Μέχρι τέλος του πρωταθλήματος έμειναν τέσσερα παιχνίδια, τα πουλάρια όμως για σήμερα κατέχουν την πέμπτη θέση, απέχοντας 4 πόντους από τη τέταρτη, που τους δίνει το δικαίωμα να παίξουν στο Champions League,

Το ημερολόγιο της ομάδας του Schuster είναι πολύ περίπλοκο: Χοφενχάιμ, Μπάγερν, Λεβερκούζεν και εκτός έδρας Νταρμστάντ. Σε γενικές γραμμές εάν τα πουλάρια δεν θα κερδίσουν 3 πόντους σ’ αυτό το παιχνίδι, δύσκολα να μπουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο είναι περισσότερο από αρκετό.

Και να τους βοηθήσει σε αυτό θα μπορέσει το παιχνίδι τους εντός έδρας με την υποστήριξη των οπαδών. Έτσι, η Γκλάντμπαχ κέρδισε τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με συνολικό σκορ 18: 1. Κουλ, έτσι δεν είναι; Και γενικώς σε όλη τη σεζόν η ομάδα φαίνονται καλά: 11 νίκες, 3 ήττες και μια ισοπαλία – είναι τρίτο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Τώρα παίζουν όλοι οι κύριοι παίκτες, οπότε έχουν όλες τις δυνατότητες να βάλουν τους 3 πόντους στον κουμπαρά τους.

Όσο για τη Χοφενχάιμ, δεν είναι αστείο το παιχνίδι της με την άφιξη του νέου προπονητή. Ωστόσο, το μερίδιο του λέοντος από τους πόντους η ομάδα σκόραρε ακριβώς στους εντός έδρας αγώνες, εκτός έδρας παίζει μέτρια: μόλις 2 νίκες στις 11 τελευταία ματς. Επιπλέον, οι χωριανοί σχεδόν έχουν εγγυηθεί τον υποβιβασμό από την Bundesliga, οπότε αν παίξουν άσχημα σε αυτό το παιχνίδι, τίποτα κακό δε θα συμβεί.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας υπό την ηγεσία του Nagelsmann, είναι το παιχνίδι στην επίθεση. Μ’ αυτόν η Χοφενχάιμ έχασε 15 γκολ σε 10 αγώνες, ενώ παράλληλα σκόραρε ολόκληρους 20 πόντους. Νομίζω η Γκλάντμπαχ εύκολα θα βάλει τουλάχιστον δύο γκολ στο τέρμα της ομάδας αυτής. Επιπλέον, οι μπλε παίζουν αηδιαστικά εκτός έδρας κόντρα στις κορυφαίες ομάδες. Έτσι, έχουν χάσει όλα τα επτά παιχνίδια κόντρα σε ομάδες από το πάνω μέρος του πίνακα με συνολικό σκορ 16: 5.

Η Γκλάντμπαχ θα υπερέχει κίνητρα για αυτό το παιχνίδι. Τέλος, θα παίξουν εντός έδρας, όπου μπορούν να δείξουν την πλήρη δύναμή τους. Νομίζω το παιχνίδι θα είναι ανοικτό, η Χοφενχάιμ δεν είναι ομάδα, που θα παίζει σε αναμονή, υπερασπίζοντας με μεγάλες δυνάμεις. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη το πώς οι χωριανοί παίζουν εναντίον αντιπάλων από την κορυφή του πίνακα, το πιο πιθανόν ότι θα πρωταγωνιστεί η Γκλάντμπαχ, και αυτή θα σκοράρει πρώτη τα δύο γκολ.

Η πρόβλεψή μου είναι: ο αγώνας έως δύο γκολ: οι γηπεδούχοι.

Καλή τύχη σε όλους!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *