The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρόκο εναντίον Ιράν

Morocco-Iran-15.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το Μαρόκο θα παίξει με το Ιράν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15/6/2018 στις 6:00 μ.μ.

Μαρόκο

Η μαροκινή εθνική ομάδα εύκολα ξεπεράσει στο προκριματικό όμιλο C για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 τους σοβαρούς αντιπάλους στο πρόσωπο της Ακτής του Ελεφαντοστού, Γκαμπόν και Μάλι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Μαρόκο έχει να χάσει σε όλες τις διοργανώσεις από τις 10 Ιούνιο του περασμένου έτους, και στους τελευταίους αγώνες έπαιξε ισοπαλία με την Ουκρανία (0:0), καθώς νίκησε τη Σλοβακία (2:1) και την Εσθονία (1:3).

Ιράν

Η εθνική του Ιράν διακρίθηκε με το ό,τι ήταν η πρώτη που προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την οικοδέσποινα του τουρνουά. Η ομάδα πήρε την πρώτη θέση, προσπερνώντας τη Νότια Κορέα, τη Συρία, το Ουζμπεκιστάν, την Κίνα και το Κατάρ. Στους τελευταίους αγώνες το Ιράν νίκησε τη Λιθουανία (1:0), έχασε από την Τουρκία (2:1) και νίκησε το Ουζμπεκιστάν (1:0).

Πρόβλεψη

Το Μαρόκο παίζει επιτυχημένα το περασμένο έτος. Ταυτόχρονα, οι Μαροκινοί έχουν αρκετά καλή επιλογή από παίκτες όπως ο Beland, Ziesh, Benatia, Bussuf, Harit και Dirar. Το Ιράν μπορεί να καυχηθεί μόνο με τον Azman, γνωστό για τις επιδόσεις του στη Rubin και Rostov. Ως εκ τούτου, στην Αγία Πετρούπολη θα πρέπει να αναμένουμε την υπεροχή του Μαρόκου. Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρόκο – Ιράν: το χάντικαπ (0) στο Μαρόκο με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *