The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Μονακό

Marseille-Monaco-15.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία στο Στάδιο Βελοντρόμ, όπου η τοπική Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει τη Μονακό. Αυτή είναι μια θεμελιώδης αντιπαράθεση των δύο βραβευμένων γαλλικών ομάδων, που αυτή τη σεζόν βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και αγωνίζονται για τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Προς το παρόν έκτη

Μετά από 19 γύρους στη Λιγκ 1 η Μαρσέιγ βρίσκεται στην έκτη θέση και έχει στο ενεργητικό της 30 πόντους. Ακριβώς το ίδιο αριθμό πόντων έχει η Γκινγκάμπ, η Λυών έχει τέσσερις μονάδες παραπάνω, η ΠΣΖ εννέα. Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Μαρσέιγ θα μπορέσει να ανταγωνιστεί με τις τρεις κορυφαίες ομάδες, αλλά να ανταγωνιστεί με τη Λυών για την τέταρτη θέση η ομάδα του Γκαρσία θα μπορέσει άνετα. Εντός έδρας της η Μαρσέιγ έπαιξε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, όπου πέτυχε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ήδη έχουν χάσει

Η Μονακό πρόσφατα έχει έπαιξε εναντίον της Ολιμπίκ, της Λυών όμως στο γαλλικό πρωτάθλημα, και τότε οι Monegasques έχασαν από τους “υφαντουργούς” με σκορ 1:3, το παιχνίδι έλαβε χώρα στην έδρα των “ερυθρόλευκων”. Τώρα η Μονακό θα έχει μια καλή ευκαιρία να “πάρει εκδίκηση”, αλλά αυτό δεν θα ήταν τόσο εύκολο, επειδή η Μαρσέιγ Ολιμπίκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εκτός έδρας στη Λιγκ 1 η Μονακό έχει παίξει εννέα αγώνες, όπου σημείωσε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ είναι καθαρά εντός έδρας ομάδα, επιπλέον, οι “λιμενεργάτες” έχουν ήδη νικήσει τους “πρίγκιπες” στην τρέχουσα περίοδο. Με τη σειρά της η Μονακό εκτός έδρας δεν παίζει τόσο δυνατά, όπως εντός έδρας της, και έχει ήδη δύο ήττες στη σεζόν. Υπάρχει μια αίσθηση ότι οι εταιρείες στοιχημάτων υποτιμούν την ομάδα από τη Μασσαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μαρσέιγ Ολιμπίκ δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *