The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Ντομζάλε

Marseille(Fra)-Domzale(Slo)-24.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 24 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Η Μαρσέιγ την ερχόμενη Πέμπτη θα φιλοξενεί εντός έδρας της την ομάδα Ντομζάλε στο δεύτερο αγώνα του γύρου των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η γαλλική ομάδα παίζει πολύ καλά εντός έδρα της και είναι φημισμένη για τους αγώνες που λήγουν με αποτέλεσμα του «ύψους», αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μαρσέιγ είχε μια αποτυχία στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, μην μπορώντας να κερδίσει στο «Ποδηλατοδρόμιο» την Ανζέ. Τώρα οι άγριοι οπαδοί περιμένουν την ικανοποίηση για την αποτυχία.

Σεβασμός

Τώρα πολλές ομάδες των πρωταθλημάτων top-5 άρχισαν να βλέπουν με σεβασμό το Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα είναι ότι ο νικητής του τουρνουά την επόμενη σεζόν προκρίνεται απευθείας στον όμιλο του Champions League, και αυτό σημαίνει αμέσως εγγυημένες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Με τον τρόπο αυτό ήδη έχουν περάσει η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μαρσέιγ θα έχει σίγουρα προβλήματα στην Ligue 1 με την πρόκριση στη ζώνη του Champions League, οπότε αυτή η ομάδα εξετάζει το Γιουρόπα Λιγκ ως μια ευκαιρία πρόκρισης στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

Δεν είναι ίσιοι με τη Μαρσέιγ

Η Ντομζάλε είναι μια καλή ομάδα, η οποία ήταν σε θέση να συγκρατήσει τη Μαρσέιγ εντός έδρας της, αλλά να κάνει το ίδιο κόλπο εκτός έδρας οι Σλοβένοι δεν θα πετύχουν. Το Στάδιο Βελοντρόμ περιμένει νίκες από το φαβορί του, ενώ ό, τι έχει να προσφέρει η Ντομζάλε στους Γάλλους είναι αρκετά καλή άμυνα. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για την τελική επιτυχία στην αναμέτρηση, επειδή η Ντομζάλε πρέπει να σκοράρει γκολ.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε τη σεζόν με την εντός έδρας νίκη επί της Οστάνδης 4:2, ακολούθησε η νίκη στην Ντιζόν 3:0, στο ίδιο πνεύμα η Ολιμπίκ σκοπεύει να συνεχίσει την άνοδό της, και η Ντομζάλε δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα με την ισχυρή επίθεση της γαλλικής ομάδας. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *