The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Ντιζόν

Marseille-Dijon-06.08

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 5/08/2017, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ την περασμένη σεζόν δεν είχε σταθερότητα, όμως τερμάτισε πέμπτη. Αν οικοδομήσουμε τον πίνακα της περιόδου που στη Μαρσέιγ εργάστηκε ο προπονητή Ρούντι Γκαρσία, η ομάδα θα είναι υψηλότερα, στην τέταρτη θέση. Η Γκαρσία, επίσης, δεν κατάφερε όλα με τη μία, αλλά τελείωσε τη σεζόν με αήττητη σειρά των 11 παιχνιδιών που δίνει θετικές ελπίδες.

Επιπλέον, η Μαρσέιγ είχε μια πολύ καλή εκστρατεία μεταγραφών. Έδωσαν τον Γκόμες, ο οποίος αν και είναι ένας ταλαντούχος επιθετικός, όμως έχει αρνητικές συνέπειες στην ομάδα λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς του (τον πώλησαν στη Γαλατασαράι). Κράτησαν τους ηγέτες τον Tovena και τον Payet. Κράτησαν τα παιδιά που θα ανταγωνιστούν μαζί τους τον Sansón και το Lopez (18 ασίστ για γκολ από κοινού). Υπέγραψαν το Rami, Germain και Λουίζ Γκουστάβο, έμπειρους και πολύ εξειδικευμένους ερμηνευτές. Ο προπονητής Γκαρσία πέρασε μια πλήρη αγωνιστική προετοιμασία εκτός εποχής με την ομάδα, φαίνεται η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να παλέψει για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον.

Ωστόσο, ακόμη και στην τελευταία σεζόν η Μαρσέιγ έπαιξε άξια στο Ποδηλατοδρόμιο. Έτσι, σκόραρε σε 13 εντός έδρας αγώνες στη Λιγκ 1 στη σειρά. Αν δεν λαμβάνουμε υπόψη τους αγώνες εναντίον των έξι ηγετών (μπορούν να μη ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο της συνάντησης με την Ντιζόν), θα έχουμε μια πολύ σταθερή απόδοση: 12 νίκες, 2 ισοπαλίες, 0 ήττες. 8 από τις 12 νίκες αυτές ήταν μεγάλες, 10 – ξηρές. Πάρα πολύ δυνατά.

Η Ντιζόν τελείωσε την περασμένη σεζόν με ένα βαθμό διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, από θαύμα την γλύτωσε. Φαίνεται, θα ‘πρεπε να ενισχύσουν τη σύνθεση, αλλά τα αφεντικά της ομάδας έχουν άλλα σχέδια: έχουν πουλήσει το καλύτερο σκόρε Ντιονί (35/11) και το βασικό μέσο Le Melo (32/7, ο δεύτερος σκόρερ), δεν επέκτειναν τον αμυντικό Lautier (24/2). Τον τελευταίο στην άμυνα θα αντικαταστήσει ο αγορασμένος Λοτοά, αλλά ποίος θα αντικαταστήσει τους βασικούς παίκτες στην επίθεση είναι ένα ανοικτό ερώτημα. Φαίνεται την Ντιζόν περιμείνει και πάλι μια δύσκολη μάχη για την επιβίωση.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η Ντιζόν ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας παιχνιδιού της Λιγκ 1 της περασμένης σεζόν. Μόνο 1 νίκη σε 19 εκτός έδρας παιχνίδια. Στα 7 πιο δύσκολα ματς εκτός έδρας, στα οποία μπορεί να συμπεριληφθεί και το ταξίδι στη Μαρσέιγ, η Ντιζόν σκόραρε μόλις 1 βαθμό από τους 21 δυνατούς…

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα των γηπεδούχων είναι ότι είχαν την πολυτέλεια να συνηθίσουν τη σεζόν, έπαιξαν 2 επίσημους αγώνες στο Europa League. Έτσι, είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση από την Ντιζόν, που δεν μύρισε μπαρούτι ακόμα. Πιστεύω ότι η Μαρσέιγ δεν θα απογοητεύσει τους οπαδούς, οι οποίοι δικαίως πιστεύουν στο Ρούντι Γκαρσία και την ανανεωμένη του ομάδα. Πρόβλεψη: γηπεδούχοι -1 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *