The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Οστένδη

Marseille(Fra)-Oostende(Bel)-27.07

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

27/07/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ θα συναντηθεί με την ομάδα Οστένδη Βελγίου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Γάλλων, οι έπαιξαν πολύ καλά στα φιλικά και θέλουν πολύ να προκριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τη σειρά της η Οστένδη είναι μια μικρή βελγική ομάδα, η οποία είναι απίθανο να είναι σε θέση να δώσει μια πραγματική μάχη στο γαλλικό γίγαντα, που πριν από την έναρξη της σεζόν κατάφερε να ενισχύσει τη σύνθεσή του.

Επιτυχημένα φιλικά

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ πριν από την επίσημη σεζόν πρόλαβε να πραγματοποιήσει μια σειρά φιλικών αγώνων, σημείωσε νίκες πάνω στη Ετουάλ Σαχέλ, Viitorul, Φενέρμπαχτσε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ισοπαλία στο ματς με την Ρέιντζερς. Στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία ήρθαν ο Florian Toven, Luiz Gustavo, Valere Zhermen, Κλίντον N`Zhie και ο Steve Mandanda – αξιοπρεπής ενίσχυση  για τη γαλλική ομάδα, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετά φιλικά

Η Οστένδη έπαιξε μερικά φιλικά παιχνίδια πριν από την έναρξη του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτά τα παιχνίδια, που συνέβη τα ακόλουθα αποτελέσματα: μια ισοπαλία με την Φίτεσε, Roeselare, Λιλ, ηττήθηκε από Leuven. Στην εποχή των 2016 – 17 η Οστένδη του Βελγίου κέρδισε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση, αυτή η ομάδα δεν έδειξε καλύτερα αποτελέσματα στο δρόμο. Στην κανονική περίοδο εμφανίζονται σε 6 κερδίζει πέντε βλαβών σε 15 παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ Ολιμπίκ είναι καλά προετοιμασμένη για την έναρξη της σεζόν, όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ομάδας στους φιλικούς αγώνες. Με τη σειρά της η Οστένδη δεν εντυπωσίασε καθόλου στους φιλικούς, αυτή η ομάδα είναι αισθητά κατώτερη από τη Μαρσέιγ στη σύνθεσή της, και επιπλέον, η Οστένδη δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στα εκτός έδρας ματς. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *