The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Marseille-PSG-26.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Ο κεντρικός αγώνας του 27ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα από τη Νότια Γαλλία είναι πρόθυμη για την αναγνώριση και τρόπαια, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε κατάστασης κυνηγιού της Μονακό, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι απόκτησαν τρελή φόρμα και δείχνουν ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου.

Αστάθεια της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ξέρει να παίξει ωραία εντός έδρας της, όμως εκτός έδρας αυτή η ομάδα δεν είναι εντυπωσιακή. Το επερχόμενο ματς θα είναι ακριβώς εντός έδρας, οπότε να περιμένουμε από τους “λιμενεργάτες” τη μέγιστη συγκέντρωση και την επιθετικότητα. Επιπλέον, ο μελλοντικός αντίπαλος είναι καλό κίνητρο για τους νότιους. Αυτή τη στιγμή η Μαρσέιγ Ολιμπίκ βρίσκεται στην έκτη θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 39 πόντοι. Εντός έδρας της η Μαρσέιγ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Γαλλίας της σεζόν του 2016-17 έπαιξε 13 παιχνίδια, όπου σημείωσε εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 21:6.

Εντυπωσιάζουν

Ενώ η ΠΣΖ απόκτησε εξαιρετική φόρμα, η ομάδα μόλις πρόσφατα νίκησε με αυτοπεποίθηση την Μπαρτσελόνα στο Champions League με σκορ 4:0, αλλά ήταν εντός έδρας αγώνας για τους Παριζιάνους, ενώ μπροστά είναι ματς εκτός έδρας. Εκτός έδρας στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της σεζόν 2016-17 η ομάδα από την πρωτεύουσα της Γαλλίας έχει παίξει 13 παιχνίδια, όπου σημείωσε εννέα νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ολιμπίκ σίγουρα θα δώσει μάχη στη ΠΣΖ. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι διανοητικά έχουν μεγαλώσει κατά τους τελευταίους έξι μήνες, στην ομάδα ήρθαν ποιοτικοί ερμηνευτές, οι οποίοι ενίσχυσαν σημαντικά το παιχνίδι της ομάδας. Ολόκληρη η πόλη είναι σε αναμονή για το όμορφο ποδόσφαιρο από τα αγαπημένα της και την πιθανή νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *