The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Μονπελιέ

Marseille-Montpellier-27.01

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ

Η Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ στο πλαίσιο του 22ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Οι “Dockers” έχουν χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, έτσι ώστε το κίνητρο των μελλοντικών γηπεδούχων θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Με τη σειρά της η τρέχουσα φόρμα της Μονπελιέ προκαλεί ορισμένα ερωτήματα.

Στον αγώνα για την Ευρώπη

Η Μαρσέιγ αυτή την σεζόν δεν είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τη θέση στη ζώνη του Champions League. Αυτή η διατριβή επιβεβαιώθηκε δύο φορές την περασμένη εβδομάδα, στην αρχή η Ολιμπίκ εντός έδρας της έχασε από τη Μονακό με σκορ 1:4, και στη συνέχεια έχασε σε εκτός έδρας ματς από τη Λυών με σκορ 1:3. Τώρα η ομάδα από τη Μασσαλία βρίσκεται στην 7η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 30 πόντοι. Για τη τέταρτη θέση είναι απίθανο να μπορέσει να ανταγωνιστεί, αλλά η θέση στην πρώτη πεντάδα είναι αρκετά στις δυνάμεις της ομάδα του Γκαρσία.

Το κάτω μέρος

Με τη σειρά τους, οι «ιππότες» δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια: ήττα από την Ντιζόν και Μετς στην Λιγκ 1, καθώς και ήττα από τη Λυών στο Κύπελλο Γαλλίας, επιπλέον, ισοπαλία με την Ντιζόν στο πρωτάθλημα. Η Μονπελιέ με 23 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1, από τη μία πλευρά είναι μια καλή θέση, αλλά από την άλλη πλευρά, μέχρι την ζώνη του υποβιβασμού είναι μόνο δύο μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Μονπελιέ βρίσκεται σε ύφεση, οι «ιππότες» έχουν ξεχάσει πότε κέρδιζαν. Με τη σειρά της η Μαρσέιγ έχει χάσει από τις δύο πρώτες ομάδες της Γαλλίας, αν και την ίδια στιγμή έδειξε όχι το πιο αδύναμο παιχνίδι. Οι “Dockers” θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στην επερχόμενη συνάντηση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ είναι πολύ εντός έδρας ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Ολιμπίκ ντε Μαρσέιγ με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *