The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Λυών

Marseille-Lyon-18.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς του 30ου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ δύο Ολιμπίκ: Μαρσέιγ και Λυών. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της προσεχούς συνάντησης. Η Μαρσέιγ έχει μια καλή σεζόν, προσπαθεί να προφτάσει την Μονακό, η οποία είναι μπροστά στη βαθμολογία της Λιγκ 1. Αλλά και η Λυών δεν πρέπει να υποτιμηθεί, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ αυτή η ομάδα δεν έχει άλλη ευκαιρία να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά να μπει στην πρώτη τριάδα στη Γαλλία.

Τρίτοι

Μετά από 29 γύρους η Μαρσέιγ βρίσκεται στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 59 βαθμοί, τέσσερις βαθμοί λιγότερα από την Μονακό, τρεις περισσότερα από τη Λυών. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μαρσέιγ έχασε μόνο μια φορά εκτός έδρας από την ΠΣΖ με σκορ 0:3, έπαιξε ισοπαλία με τη Ναντ, καθώς και πέτυχε 3 νίκες.

Τέταρτοι

Η Λυών κάπως απρόσμενα έχασε την περασμένη Πέμπτη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 2:3 και αποκλείστηκε από το τουρνουά, κάτι που υπήρξε μεγάλο χτύπημα για τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας, που ήθελαν να δουν το φαβορί τους στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Λυών βρίσκεται στην τέταρτη θέση, η μοναδική ευκαιρία να προκριθεί στο τοπ-3 του πρωταθλήματος είναι να αποκλείσει τη Μαρσέιγ από εκεί.

Πρόβλεψη

Η Λυών στην τρέχουσα σεζόν εκτός έδρας παίζει ακόμα καλύτερα από ό, τι εντός έδρας, σκόραρε 34 γκολ σε 15 αγώνες και σημείωσε 28 βαθμούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “υφαντές” πηγαίνουν στα νότια της Γαλλίας για να κερδίσουν. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα σημαίνει ότι η Λυών δεν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Η Μαρσέιγ είναι καλή εντός έδρας, αλλά χάνει τακτικά στην εστία της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Λυών είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *