The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Ρεν

Marseille-Rennes-10.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 10/09/2017, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Βελοντρόμ, Μασσαλία

Η Μαρσέιγ στα τελευταία 15 παιχνίδια στο Στάδιο Βελοντρόμ στη Λιγκ 1 Γαλλίας έχει καταφέρει να κερδίσει 11 από αυτά, και μόνο σε 2 ηττήθηκε από τη νυν πρωταθλήτρια Μονακό και ασημένια πρωταθλήτρια ΠΣΖ.

Εκτός έδρας η Ρεν δεν είναι καθόλου το ίδιο με ένα από τα πιο φημισμένα κλαμπ στη Γαλλία, όσο στη σύνθεση των παικτών, τόσο και στο παιχνίδι, και την τελευταία σεζόν, για παράδειγμα, από 19 εκτός έδρας παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει μόνο σε 2 συναντήσεις, έχοντας υποστεί 9 ήττες. Εκτός έδρας παιχνίδια της περασμένης σεζόν με τις ομάδες της κορυφής πέντε του υψηλότερου γαλλικού πρωταθλήματος έχουν τελειώσει για τη Ρεν με ήττες (από τη Νις 1:0, Παρί Σεν Ζερμέν 4:0, Λυών 1:0, Μονακό 3:0, Μαρσέιγ 2:0), στα οποία δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν πάνω στη Καέν, η οποία έφυγε από την Λιγκ 1 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν.

Στη σεζόν 2016–17 η Μαρσέιγ εκτός έδρας φαινόταν αρκετά καλή. Από τις 19 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Βελοντρόμ έχει σημειώσει 13 νίκες και μόλις 2 ήττες. Επίσης η ομάδα ήταν δεύτερη μετά τη Παρί Σεν Ζερμέν στον αριθμό των γκολ που δέχθηκε, υπήρχαν μόνο 13, 9 εκ των οποίων έχασε σε εκείνες ατυχείς συναντήσεις εναντίον ΠΣΖ και Μονακό, τα άλλα 4 η ομάδα έχασε στα υπόλοιπα 17 ματς, που είναι πολύ καλός δείκτης.

Στην τρέχουσα σεζόν η Ρεν παίζει πολύ αδύναμα, μετά από 4 συναντήσεις η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς στο ενεργητικό. Η Μαρσέλ δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας, βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον τελευταίο γύρο οι Monegasques προκάλεσαν μια μεγάλη ήττα στη Μαρσέλ – 6:1, και γι’ αυτό το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Ρεν είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκατασταθεί μπροστά στους οπαδούς της, οπότε ποντάρω στην πειστική νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *